Rapportér

Fritidshus til salg, Store Fuglede, Risengen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1406224
  • Fritidshus
  • 58 m2
  • 702 m2
  • 3
  • 765.000 kroner
  • 40.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

58 m2 fritidshus til salg i 4480 Store Fuglede

Her finder du et rigtig hyggeligt, flot og velholdt og lyst fritidshus i det lækre sommerhus område ved Bjerge Sydstrand. Huset er opført i 1965 men fremtræder helt up to date i farver og indretning. Det har for nylig fået nyt tag, med 25 års garanti. Huset er indrettet således det kan bruges året rundt da her er varmepumpe samt brændeovn.

Huset indeholder: Entre/gang med direkte adgang til stue, lille pænt badeværelse med brus, 2 værelser, stue i åben forbindelse med pænt lyst køkken og udgang til havestue, havestue med udgang til terrasse og have, disp. rum samt udhus. Hele huset fremtræder pænt og lige til at flytte ind i. Huset en terrasse placeret bag ejendommen mod haven samt en lille terrasse foran huset ved shelter, således både morgen og aften sol kan nydes.

Grunden fremstår flot og hyggelig med græs som derfor er nemt at holde. Der er god randbeplantning således du er ugeneret og ejendommen ligger placeret bagerst i området tæt på å/kanal, hvilket betyder her er fredeligt og roligt. Der er bygget et dejligt shelter således du kan få unikke natur oplevelser. Du kan ligeledes fiske eller sejle i åen/kanalen, hvis dette frister.

Der er dog kun 10 - 12 min gang til den lækre sand strand ved Bjerge Sydstrand hvor det er ideelt at bade, fiske, snorkle, vindsurfe, padle eller bare nyde de storslåede aftener og natur. .

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger sammen med ejendomsmægler Henrik Andersen varetager fremvisning og mægler varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes på tlf: 4021 1701 Alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Store Fuglede