Rapportér

Fritidshus til salg, Lundby, Sandvigvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1407622
  • Fritidshus
  • 65 m2
  • 962 m2
  • 1.295.000 kroner
  • 65.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Flot helårsanvendeligt fritidshus med unik integreret udestue

Med blot 150 meter til skøn børnevenlig sandstrand og tæt på den lille havn og fiskerleje ligger dette hyggelige fuldmuret fritidshus som kan anvendes året rundt. Ejendommen er omgivet af en nem have med gårdhavemiljø og solrige terrasser, som indbyder til afslapning i de fredelige omgivelser. Vi befinder os i naturskønne omgivelser mellem Næstved og Vordingborg, med et rigt fugleliv og med gode mulighed for at opleve naturen, på dags gå- eller løbeture.

Boligen indeholder hele 95 m2, hvoraf 30 m2 udgøres af den unikke udestue med loft til kip og gulvvarme.~Boligen har et åbent opholdsmiljø med brændeovn centralt placeret mellem køkken og stue, herfra er der direkte udgang til den skønne udestue med de store vinduespartier, hvorfra fantastiske solnedgange kan opleves.
Der findes 5 sovepladser i de 3 værelser og derudover er der ekstra soveplads på hemsen i udestuen. Endelig er der en entré med adgang til dejligt badeværelse med bruseniche ligeledes med gulvvarme.
Hertil kommer en fuld isoleret garage med automatisk hejseport og separat brygges/grovkøkken med køleskab og vaskemaskine. Endvidere er der etableret en carport, med disponibelt rum bagtil med adgang fra have siden.
Ejendommen er gedigent udført, yderst velholdt og blev opført af den nuværende ejer i 1986, udestuen er kommet til i 2002. Hele herligheden står indflytnings klar og sælges med indbo.
Velkommen til frisk luft, vand og natur på Svinø Strand... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Vordingborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Lundby