Rapportér

Fritidshus til salg, Kirke Hyllinge, Ligustervej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1409345
  • Fritidshus
  • 63 m2
  • 800 m2
  • 795.000 kroner
  • 40.000 Kroner

Dejligt sommerhus ved Ejby Ådal

I dette skønne sommerhusområde mindre en 1 times kørsel fra København ligger dette fine sommerhus og venter på en ny ejer.
Huset er fra 1965, men velholdt, hvilket den fine tilstandsrapport også bevidner. Sommerhuset fremstår meget fint med næsten nyt køkken, som er åbnet op til stuen. Udestuen er dejlig lys og integreret i huset. Fredfyldt udsigt til haven. Endvidere er der en entre, soveværelse og et brusebadeværelse. Lyse lofter til kip, flotte plankegulve og thermovinduer.
Bag sommerhuset er der et mindre gårdhavemiljø afgrænset af en carport og et opdelt udhus, hvor der snildt kan laves et anneks til børn eller overnattene gæster. Udhuset skal nok lige have lidt maling.
Området er til dejlige gåture som med garanti ofte vil være ned til fjorden og nyde udsigten. Er du til lidt fiskeri, så er det endnu en god grund til at kigge nærmere på sommerhuset.
Huset har været udlejet lidt og Novasol er interesseret i en aftale. Denne mulighed vil kunne dække alle de faste udgifter og lidt til, hvis du ønsker et lille supplement.

Ejby Å løber ud i Isefjorden gennem en smal dal med 25-30 meter høje skrænter. Udsigten over Isefjorden fra Ejby Ådal er betagende, og ådalens skrænter fortæller om geologien og landets skiftende kontakt med havet.

Ring til Preben Markvardsen på 52 11 19 06 og få aftalt en fremvisning... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Lejre kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Kirke Hyllinge