Rapportér

Fritidshus til salg, Gørlev, Nordstrandsvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1356963
  • Fritidshus
  • 46 m2
  • 1.596 m2
  • 3
  • 699.000 kroner
  • 35.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

46 m2 fritidshus til salg i 4281 Gørlev

Drømmer du om et fritidshus på den skønne halvø Reersø til en fornuftig pris? Så har du chancen her. Dette hyggelige fritidshus er oprindelig opført i 1969 i træ med eternittag, men er væsentlig moderniseret, således det i dag fremstår lyst, venligt og indbydende. Nuværende ejer har dog nået en alder, hvor huset desværre skal skifte ejer, hvorfor du nu har muligheden. Det ligger kun få hundrede meter fra vandet og en rigtig dejlig strand. Ejendommen ligger på blind vej, hvorfor her er fred og ro, uanset hvor god en dansk sommer vi har. Grunden er udlagt med randbeplantning samt græs, er derfor nem at holde.

Ejendommen indeholder: Entre, dejlig lys stue med udgang til have/terrasse og loft til kip, hvilket giver en dejlig åben rum fornemmelse, godt funktionelt køkken, soveværelse samt lille værelse. Derudover har ejendommen en dejlig terrasse under tag samt flise terrasse på husets anden side. Der er et tilhørende udhus til div. redskaber og havemøbler. Grunden har en størrelse på 1.596 m2 hvorfor her let kan laves en tilbygning eller anneks såfremt der er brug for mere plads.

Da ejendommen ligger tæt på en lækker badestrand, er det oplagt med en svømme tur, fiskeri, sejlads eller bare en dejlig aften tur ved stranden og vandet. På halvøen Reersø finder du for øvrigt en meget sjælden ø stemning med flere lokale kunstnere og håndværk, ligesom havnen med fiskehus og spise mulighed er et oplagt besøgsmål. Her er ligeledes muligheder for at handle og skal du have en større båd til området, kan havnen benyttes. Her er et rigt natur liv og området indbyder til ægte ferie stemning og en god middag på den lokale Reersø Kro med sit originale look og stråtag.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning i samarbejde med ejendomsmægleren, som varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælgers repræsentant kontaktes direkte på telefon 4046 7084. Alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Gørlev