Rapportér

Fritidshus til salg, Gørlev, Mortensvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1379312
  • Fritidshus
  • 104 m2
  • 1.200 m2
  • 3
  • 1.950.000 kroner
  • 100.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

104 m2 fritidshus til salg i 4281 Gørlev

Søger du et dejligt kvalitets sommerhus fra EBK som ligger i et af de bedste områder? Så finder du muligheden her ved Bjerge Strand kun 300 meter fra stranden og her er endda et lille vandkig.
Ejendommen er opført i 2006 og alt fremtræder udført i topkvalitets materialer og velvedligeholdt. Ejedommen har loft til kip, hvilket giver et fantastisk lysindfald og skønne lyse rum med en rigtig god rumvirkning. Huset ligger dejligt placeret ved Bjerge Sydstrand, som er et dejligt sommerhusområde med en storslået natur, en super børnevenlig badesandstrand, campingplads, kiosk-/ishus, pub og her er kun ca. 10 minutters kørsel til indkøb i Gørlev.
Huset indeholder: Indgangsparti med klinke gulve, styr lys opholdsstue med udgang til have/terrasse i åben forbindelse med flot og dejligt køkken med alt i hvidevarer fra Siemens i stållook, gæstetoilet med klinkegulv, stort lækkert luksus badeværelse med klinkegulv, vaskemaskine, brus og spabad samt sauna, soveværelse med udgang til have/terrasse, stort soveværelse (mulighed for at adskille til 2 værelser) samt hems med 2 sovepladser. Alle klinkegulve i ejendommen har indlagt gulvvarme.
Huset har gode sol terrasser på 2 sider af huset og en dejlig overdækket terrasse under tag. Grunden er på 1200 m2 og er indrettet således den er nem at holde med græs og randbeplantning. Ejendommen ligger yderst fredeligt placeret på blind vej.
Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger står for fremvisning i samarbejde med ejendomsmægleren, som ellers varetager alle mæglerfaglige opgaver i forbindelse med salget. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte på telefon 2929 8970. Alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Gørlev