Rapportér

Fritidshus til salg, Gørlev, Lupinvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1409555
  • Fritidshus
  • 41 m2
  • 1.167 m2
  • 1
  • 465.000 kroner
  • 25.000 Kroner

41 m2 fritidshus til salg i 4281 Gørlev

Er du ude efter et mindre fritidshus hvor du finder den rette hyggelige og afslappede stemning og atmosfære som man forbinder med et ægte fritidshus? Så er det noget du så absolut kan finde ved dette fritidshus.
Det er oprindelig opført i 1971 men har løbende fået foretaget vedligeholdelse og fremstår derfor pænt og hyggeligt. Ejendommen er fordelt på 3 bygninger som ligger med hovedhus og derudover 2 anneks bygninger.
Disse indeholder følgende: Hovedhuset er opført som et A-Hus med et stort rum hvor her er opholdsstue/spisestue samt køkken i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang til en hyggelig træ terrasse som er delvist under tag og hvor sol og sommer aftener kan nydes til langt ud på natten. Fra køkken siden, er der udgang til endnu en terrasse samt det ene anneks, som indeholder: Soverum, disp. lagerrum, samt toilet/håndvask. (her er installationer til bad). Ved gavl til anneks er opført et dejligt ude bad med varmt vand fra toilet rum.
Derudover forefindes endnu et anneks rum som indeholder soverum. Der forefindes også drivhus.
Der er ligeledes indrettet hyggelig terrasse i have/terræn hvor gode stunder kan nydes alt efter vind og vejr.
Haven er anlagt hyggeligt i tråd med naturen og passer til husets stil og ånd.
Huset ligger placeret på "Ornum" strand i rolige og ugeneret omgivelser, i et område hvor her ikke er gennemkørsekstrafik. Du har mulighed for at fiske eller sejle på åen, eller du kan benytte broerne over åen til at komme til stranden på kun ca. 10 min gang eller via vejforbindelser. Ved stranden finder du en af områdets bedste strande med mulighed for at bade, fiske, surfe eller bare nyde sol og sommer.
Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger i samarbejde med mægler varetager fremvisning og ejendomsmægler Henrik Andersen varetager alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning via sælger kan denne kontaktes på telefon 5144 2821 eller mægler kan kontaktes for øvrige spørgsmål vedrørende salget eller fremvisning på telefon 5191 7077

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Gørlev