Rapportér

Fritidshus til salg, Føllenslev, Solvænget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1381476
  • Fritidshus
  • 55 m2
  • 1.200 m2
  • 2
  • 875.000 kroner
  • 45.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

55 m2 fritidshus til salg i 4591 Føllenslev

Søger du et hyggeligt fritidshus, fredeligt beliggende ved en af områdets bedste badestrande? Så har du muligheden her. Ejendommen ligger på stille vej kun ca. 150 meter fra Havnsøs bedste badestrand. Tilbagetrukket således du kan nyde ferie og fridage, men alligevel i gå afstand til stranden.

Ejendommen er oprindelig opført i 1972 men løbende vedligeholdt således den fremtræder hyggelig og lige til at overtage. Ejendommen indeholder: entre, pænt badeværelse med brus, dejligt køkken, soveværelse, dejlig lys stue i åben forbindelse med udestue og udgang til have/terrasse.
Derudover forefindes endnu en bygning hvori der er indrettet stort anneks med flere sovepladser, udhus samt værksted. Der er ligeledes tilhørende brændeskur og overdækket terrasse.

Ejendommen ligger på en rigtig dejlig grund anlagt med randbeplantning samt mange hyggelige træer og busk områder, således haven både er nem at holde, men også indbyder til afslapning i sol eller skygge og kan benyttes på alle tider af året eller langt ud på de lyse nætter.
Ejendommen ligger kun få minutters gang fra dejlig sandstrand som betegnes som en af Havnsøs bedste strandområder og da der er installeret vejbump i området kører trafikken langsomt. I området ved Havnsø finder du ligeledes havn samt færgefart til Nekselø og Sejerø, ligesom mange sejlere benytter havnen. Her er små spise steder, is kiosk, indkøbsmuligheder, offentlig transport og så finder du i området en stor slået natur. Ligeledes er her ikke langt til det fredede natur område Vesterlyng hvor der ligeledes kan bades eller se på de fritgående dyr. Elsker du at fiske, vind surfe, sejle eller andre former for natur og sports oplevelser, så er dette også stedet.

Ejendommen sælges efter RobinHus-konceptet, dvs. at sælger varetager fremvisning i samarbejde med mægler og ejendomsmægler mægler varetager ligeledes alle de med salget forbundne mæglerfaglige opgaver. For fremvisning kan sælger kontaktes direkte på tlf.: 5354 0701 ligesom alle spørgsmål og

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Kalundborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Føllenslev