Rapportér

Fritidshus til salg, Fårevejle, Tjørnebakken

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1401029
  • Fritidshus
  • 157 m2
  • 1.803 m2
  • 3.795.000 kroner
  • 190.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

157 m2 fritidshus til salg i 4540 Fårevejle

Helårsanvendeligt sommerhus til eget brug eller til udlejning.

Eksklusivt liebhaversommerhus med skøn beliggenhed i Veddinge Bakker. Huset er opført i de bedste materialer i klassisk og hyggelig stil. Her er der kræset for detaljerne og lagt vægt på de små ting...

Her er virkelig mulighed for at få et lækkert og gennemført sommerhus opført i 2016. Huset er et træhus med vandret bræddebeklædning og tyndsprossede vinduer. Alt udvendigt træværk er linoliemalet. Taget er beklædt med blådæmpet tegl. Stor overdækket terrasse, som fører videre ud i en åben fliseterrasse. Her er der rig mulighed for at nyde såvel sol som læ og invitere hele familien til grillaften. Med husets 157 kvm skulle der være plads nok til et par overnattende gæster. Endvidere carport med integreret udhus i samme stil som huset.

Huset er opført som lavenergihus og opvarmes med varmepumpe luft/vand. Der er gulvvarme i hele huset.

Grunden er på 1.803 kvm. og anlagt med græs. Der er ca. 300 meter til stranden og kun få minutters kørsel til Ordrup og golfbanen.

Huset indeholder entre med klinkegulv. Godt stort bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Pænt gæstebadeværelse med bruser. Fordelingsgang med plankegulv. Stort soveværelse med adgang til lækkert, stort badeværelse med muret bruseniche og plads til Spa-badekar. To store gode værelser, det ene med udgang til terrassen. Fordelingsgangen munder ud i et skønt, stort rum med loft til kip og ovenlys. Stor flot pejs med glas til begge sider. Dette fantastisk flotte rum er stue og køkken/alrum i skøn forening, hvor køkkenelementer og hvidevarer er i bedste kvalitet. Overalt er huset holdt lyst med flotte lyse plankegulve.

Hårde hvidevarer monteres først i sommerhuset ved salg for at imødegå muligheden for indbrud og tyveri.. Læs mindre...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Odsherred kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Fårevejle