Rapportér

Fritidshus til salg, Bogø By, Valsen

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1407618
  • Fritidshus
  • 79 m2
  • 1.602 m2
  • 675.000 kroner
  • 35.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Hold ferie i et charmerende sommerhus på natursmukke Bogø

Drømmer I jer hen til varme somre, hvor I kan koble af i solskinnet og i naturrige omgivelser med høje flotte træer og buske? Så er dette charmerende sommerhus på smukke Bogø svaret på jeres bønner. Her danner det store Kalmarhus rammen om fremtidige ferier, og som bonus får I en byggemoden dobbeltgrund, der kan udstykkes efter behov.

Den rolige ø tilbyder jer en helt unik atmosfære med masser af muligheder for udflugter med snørede træningssko i det fagre landskab. Har I pakket badetøjet eller elsker vandaktiviteter, er både Skåningen og det omkringliggende vand fantastisk at udforske. Provianten kan handles i den lokale købmand, og så er der blot en times bilkørsel til og fra København, så I kan nemt tage på et forlænget weekendophold, når lysten melder sig.

Med nabo til et større frodigt fællesområde er der helt fredeligt på den ugenerede matrikel. Her kan I uden problemer finde lukkede kroge til afslapning med en spændende bog, hvis ikke I bare skal nyde fuglenes fløjten. Om eftermiddagen kan I drikke kaffe i pavillonen med åbne sider, mens hyggen senere kan fortsætte i havemøblerne på det overdækkede terrasseområde.

Boligen er alment vedligeholdt gennem tiden og emmer af ægte sommerhusstemning med grønne facader og rødmalede vinduesrammer - en følelse der også er indenfor med loft til kip i alle rum. Det rummelige opholdsmiljø med spisestue, stue og køkken er jeres samlingspunkt til livlige samtaler, brætspilaftener og velsmagende måltider, der er tilberedt ude i det U-formede køkken. Viser det danske sommervejr sig fra en køligere side, kan I ydermere tænde op i brændeovnen. Afslutningsvis møder I tre værelser og et badeværelse.

Er I interesserede? Bestil en fremvisning... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Vordingborg kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Bogø By