Rapportér

Fritidshus til salg, Asnæs, Ved Diget

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1522480
  • Fritidshus
  • 43 m2
  • 2.107 m2
  • 585.000 kroner
  • 30.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

1 plans sommerhus beliggende på 2.107 kvm grund et stenkast fra Nordkanalen

1 plans sommerhus beliggende på 2.107 kvm grund et stenkast fra Nordkanalen

Træbeklædt sommerhus med tagpap tag med hældning, bebygget med 43 kvm og en stor dejlig samt delvis overdækket terrasse.

Huset ligger, med indkørsel fra Nædal, placeret i 4.række fra Nordkanalen med omkringliggende grønne arealer samt skønne udsigter. Huset ligger ca midt på grunden, og med en anelse på den anden side af afvandingsløbet hvor også udhuset og brændeskurs-overdækningen er placeret. Ejendommen ligger nær til åbne marker, græsenge og smuk natur, samt i rimelig gå-afstand mellem Asnæs/ca 2 km, Fårevejle Stationsby/ca 3 km og Grevinge/ca 4 km – alle med tog-forbindelser til Nykøbing Sjælland i den ene ende og Holbæk i den anden ende. Der er ca 5-7 km/10 minutter til fin børnevenlig sand-badestrand.

Der er 5-7 minutters kørsel ind til Asnæs by. I Asnæs finder man et lille hyggeligt indkøbscenter der rummer mere end 30 butikker, hvor man kan finde alt, lige fra lækkert kød til grillen, morgenbrød eller lidt nyt til garderoben. Asnæs rummer derforuden en svømmehal, bibliotek og kulturhus.

Området ligger rimelig aflukket og ugeneret. Anlagt med hovedsagelig græsplæne omkranset af lidt hæk, flere forskellige terrasseplaceringer og lidt stedsegrønt. Haven og terrassen vender optimalt for morgen- samt eftermiddags- og aftensolen.

Ejendommens indretning: Entre/mellemgang med adgang til nyere flisebadeværelse med brus (og gulvvarme hvis man har lyst til det), moderniseret køkken med adgang til opholdsstuen med fjernsynsafdeling og spiseafdeling samt brændeovn og udgang til den overdækkede terrasse. Fra stuen adgang til 2 værelser.

Huset har generelt masser af lysindfald, pæne laminat plankegulve, fortsats-/dobbelte ruder, trælofter og gipslofter, naturligvis for et sommerhus område er der el-varme/el-radiatorer men hvor brændeovnen almindeligvis er den primære opvarmningskilde.

Et dejligt og praktisk familie-sommerhus med fredelig beliggenhed, med 2-3-4 sengeplads-muligheder, nyere badeværelse, funktionel og anvendelig indretning, god opbevaringsplads i udhus.

Der er medlemspligt til grundejerforeningen - Næsdal Plantage. Årligt kontingent udgør ca kr. 250,-. Se foreningens hjemmeside her -.. Læs mindre...
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Odsherred kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i Asnæs