Rapportér

Fritidshus til salg, Struer, Snerlevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1442967
  • Fritidshus
  • 50 m2
  • 3
  • 575.000 kroner
  • 30.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

50 m2 fritidshus til salg i 7600 Struer

Huset er særdeles velbeliggende med udgang til fodboldbanen og nem adgang til legepladsen på campingpladsen. Du vil trygt kunne lade børnene færdes rundt, da ejendommen ligger på en blind vej og huset er placeret helt i bunden.
Huset ligger helt fantastisk ift. solen - forestil dig at vågne op og sætte dig ud på den østlige træterrasse og nyde din morgenkaffe, mens morgen solen bager nedover dig eller nyde eftermiddagssolen på den store terrasse, hvor liggestolene indbyder til afslapning.
Det naturskønne område Toftum Bjerge byder på mange dejlige oplevelser med familien - en tur på stranden, vandring i "bjergerne", plukning af østers og blåmuslinger ved Jeppes Led strand, minigolf på campingpladsen, fodboldkampe på den store fodboldbane osv.
Når I skal til stranden, tager gåturen blot 5-10 minutter ad stier gennem sommerhusområdet til Jeppes Led eller op af vejen til Toftum Bjerge Strand.
Sommerhuset har gennem de sidste 6 år gennemgået renovering af bla. nyt træværk på hele huset med ny isolering, nye vinduer og dør i gavlene og på østsiden af huset. Alle gulve er efterisoleret og nye gulvtæpper og linoleum er lagt på. Det store vinduesparti giver et unikt lysindfaldet og varmen fra solen inde i stuen er helt fantastisk.
Inden i stuen går der en trappe op til 1. sal - her er der en hems med soveplads til mange børn (der er madrasser til 5) Hemsen giver børnene en rigtig fin mulighed for at koble af, da den hurtigt kan laves om til en hule!
Soveværelset er indrettet med en 3/4 seng og hylder til opbevaring m.m.
Badeværelset indeholder vaskearrangement, toilet og bruser - det er også her vandvarmeren befinder sig.
Flot og funktionelt køkken der er af ældre dato, men malet og fået ny køkkenbord så der passer i stilen med resten af huset.
Det er dermed et tidssvarende og indflytningsklart fritidshus på 50 m2 plus carport. Carporten benyttes på nuværende tidspunkt som hyggekrog med udesofa.
Huset varmes op via elvarme, men der er en 1 år gammel biopejs i stuen og en gasovn, som fint kan varme huset op.
Grunden er på i alt 1.000 m2.
Der er 2 dejlige træterrasser som tilsammen byder på ca. 50 m2, den ene vender mod øst og den anden mod vest - gør huset mere end dobbelt så stort om sommeren.
Haven byder på masser af plads til boldspil, leg og udfoldelse. Haven er godt afgrænset af levende hegn.
Til yderligere info, så har Toftum Bjerge Grundejerforening indgået en aftale med campingpladsen om fælles benyttelse af sportspladsen og hele campingområdet, så der er rigelige plads at boltre sig på for børnene :-)

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Struer kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Struer