Rapportér

Fritidshus til salg, Struer, Barsidalvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1430489
  • Fritidshus
  • 59 m2
  • 600 m2
  • 845.000 kroner
  • 45.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Sommerhus med strand og udsigt tæt på

Barsidalvej 30 - et sommerhus der bliver ved med at gi'!

I Toftum Bjerges indbydende sommerhusområde finder du denne lille perle af et sommerhus. Her får du et hus der nænsomt er ført up-to-date i gode materialer og du kommer samtidigt til, at bo i pagt med naturen, lige i skovbrynet, hvor der er en sti, der indenfor 100 meter fører direkte til områdets bedste udsigt med panorama udsigt over Nissum Bredning fra de høje skrænter ovenfor den dejlige badestrand.

Huset er bygget i 1960 og har således nærmest været med fra starten, hvor dette sommerhusområde blev skabt ved, at fritids hungrende danskere købte parceller af den lokale landmand og dermed skabte rygraden i Toftum Bjerge, hvor mange mennesker i tidens løb har nydt muligheden for aktivt ferie- og fritidsliv. Udover hvad området altid har kunnet tilbyde af natur og strand har der også siden 2000 været mulighed for, at spille 18 huller på den lokale Humlum Golfbane, hvor 17 af hullerne har udsigt over Limfjorden.

Huset har terrasser på 3 sider, hvorfra ude livet kan nydes, også på en regnvejrsdag, idet de 2 af dem er overdækket og med god læ. Huset er sat flot istandsat over de sidste 15 år med køkken, facadebeklædning, tagmaling. Annekset er nymalet og har 2 hyggelige sovepladser.

Der er udgang til de 3 terrasser fra huset, der er indrettet lækkert og på en måde, der giver en god ramme for bare, at holde fri! Fra indretningen kan nævnes brændeovn, varmepumpe, lyse indbydende rum og lækkert medfølgende inventar.

Kort sagt: Et sommerhus lige til, at tage i brug - ring til Liselotte og Mogens i BoligOne og bestil en fremvisning i dette dejlige sommerhus og glæd dig til den nærliggende udsigt, den tager vejret fra dig!

Læs mere om dette sommerhus når du bestiller en salgsopstilling... Læs mindre...

Denne bolig ligger i Struer kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Struer