Rapportér

Fritidshus til salg, Jægerspris, Kulmilevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1380008
  • Fritidshus
  • 51 m2
  • 1.395 m2
  • 3
  • 550.000 kroner
  • 30.000 Kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

51 m2 fritidshus til salg i 3630 Jægerspris

Centralt i dejlige Kulhuse ligger dette hyggelige lille sommerhus, midt på en skøn grund der er afgrænset af høje træer, og alligevel er fyldt med lys og sol. Her får I virkelig fornemmelsen af ro og fred, så leder I efter et sommerhus hvor I kan trække stikket helt ud og bare slappe af, så er det her I skal kigge!
Huset er af ældre dato, men det er fint og funtionelt. Og så er beliggenheden helt i top! I kommer til at bo lige ved siden af campingpladsen og Superbrugsen, så får ungerne lyst til is, så er det bare at sende dem afsted. På den anden side af campingpladsen finder I den dejlige og børnevenlige strand, hvor I garanteret kommer til at nyde rigtig mange dejlige timer. -Det er hvis I da ikke er de aktive typer, som har cyklen med og udnytter alle de gode stier der er at finde i skoven.
Indeholder:
Hyggelig og rummelig stue, med brændeovn. Stort soveværelse (oprindeligt 2). Køkken med udgang til overdækket terrasse. Badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine. Endvidere anneks med god plads til overnattende gæster.
Beliggenhed:
Fritidshuset er beliggende i skønne Kulhuse. Tæt ved Nordskoven og med kun 10 minutters gang til børnevenlig strand, hvor mange timer kan bruges på vandpjaskeri, krabbefiskeri, kajak og andet dejligt tidsfordriv.
Lige om hjørnet finder I desuden på campingplads, fiskehandler og Superbrugsen. Og så byder Kulhuse på egen kro, havn og rigtig meget skøn natur.
Mangler I flere indkøbsmuligheder, så finder I det hele en lille køretur derfra, i Jægerspris by der byder på flere supermarkeder, specialbutikker, restauranter og take-away steder.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i Frederikssund kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Jægerspris