Rapportér

Fritidshus til salg, Græsted, Brontes-Ager

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1402793
  • Fritidshus
  • 101 m2
  • 1.331 m2
  • 5
  • 1.845.000 kroner
  • 95.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

101 m2 fritidshus til salg i 3230 Græsted

MODERNISERET I 2008 - ET LÆKKERT SOMMERHUS

Ikke langt fra Gillelejes havnemiljø, Rågeleje Strand og det naturskønne fredede område, der er beliggende ud til Kattegat med solgryder og hedelyng kaldet A.P. Møller grunden, ligger dette skønne sommerhus.

Ejendommen, der er helårsanvenligt, ligger på en lukket vej og er oprindeligt bygget i 1968, men er udvidet og gennemrenoveret i 2008 ( køkkenet er fra 2005). Grunden er på 1.331 kvm og her finder man den skønneste have, der bliver besøgt af fugle og rådyr og er omgivet af et levende hegn. I forbindelse med huset er der anlagt en dejlig stor solterrasse, der delvist er overdækket af et glasparti og et skønt brolagt ankomstparti med carport til bilen. Alt står rigtigt flot, og brolægningen, der går rundt om hele huset, rammer ejendommen rigtigt flot ind.

Sommerhuset indeholder: Entré med praktisk stengulv, hvor der er indlagt gulvvarme, Stuen er dejlig lys med fyrreplankegulve og store vinduespartier ud til haven, når vejret er til det, kan man smække døren til terrassen op og inddrage husets store vestvendte terrasse. Køkkenet er i åben forbindelse til stuen, og når årstiden er til det, kan man nyde den levende ild fra træpilleovnen. Badeværelset er et stort lyst flisebadeværelse med brus, vaskemaskine, tørretumbler, gulvvarme samt godt med skabs- og bordplads. Husets store soveværelse har nærmest en Walk In skabsvæg og er meget rummelig, huset har desuden 2 gode værelser.
Ejendommen opvarmes med varmepumpe, træpilleovn samt genvindingsanlæg, som bidrager til et godt indeklima og samlet gør at ejendommen er helårsanvendelig.

Et lækkert sommerhus forenden af lukket vej der absolut kan det hele, både hvad angår charme, hygge, varme, funktionalitet og tryghed.

Sælger ser frem til at vise frem:

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Gribskov kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Græsted