Rapportér

Fritidshus til salg, Frederiksværk, Skovspurvevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1413604
  • Fritidshus
  • 42 m2
  • 1.204 m2
  • 3
  • 825.000 kroner
  • 45.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

42 m2 fritidshus til salg i 3300 Frederiksværk

Velkommen til Skovspurvevej 8 - et hyggeligt sommerhus på fantastisk lukket og ugenert grund. Beliggende i dejligt sommerhusområde i bekvem afstand til Kregme station, så I eller jeres gæster let kan komme til og fra huset også uden bil.

Indeholder:
Det hyggelige sommerhus byder på entre, badeværelse med brus, køkken, værelse og en lys stue med brændeovn. Planløsningen gør det muligt at inddrage en del af stuen og lave endnu et værelse. Fra stuen er der udgang til havestuen og derfra adgang til den dejlige have. Haven er lukket og helt ugeneret har gamle frugttræer og hyggelige kroge. Haven har også en lille pavillon, samt udhus.

Beliggende:
Sommerhuset er beliggende i gåafstand til Roskilde Fjord og tager du bilen, har du ca. 13 km til en af Danmarks skønneste badestrande i Liseleje, hvor du både kan nye den dejlige strand eller de hyggelige restauranter. Asserbo Golfklub ligger ca. 10 km. Derfra og så er I ikke langt fra Frederiksværk centrum, som har et hyggeligt kanalmiljø og gågade,samt lystbådehavn med bl.a. fiskehandel, café og legeplads. Frederiksværk byder endvidere på Gjethuset med sine mange og meget populære kulturelle arrangementer.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Halsnæs kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Frederiksværk