Rapportér

Fritidshus til salg, Dronningmølle, Uglevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1418110
  • Fritidshus
  • 112 m2
  • 1.044 m2
  • 3
  • 2.195.000 kroner
  • 110.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

112 m2 fritidshus til salg i 3120 Dronningmølle

Unikt fritidshus
Beliggende i Dronningmølle med bus, tog, indkøb og strand indenfor 500 meter, samt tæt på Gilleleje og Passebæk Golfklub. Er man eller ens gæster til kultur, finder man Rudolph Tegners Museum med statuepark og Munkeruphus indenfor 3 km. Er drømmen caféer og sommerliv, er der udover hyggelige Dronningmølle både Gilleleje med havn og kulturcenter, hvor der er biograf og restauranter samt Hornbæk, der blot ligger en lille køretur væk.
Dronningmøllebugten har den skønneste sand- og badestrand og er smuk året rundt.

Sommerhuset, der er beklædt med Sibirisk Lærketræ, er opført i år 2004 og er på 112 kvm. Huset er velisoleret med 400 mm på loft og i 225 mm i gulv samt 250 mm i væggene, hvilket gør huset veltempereret året rundt. I forbindelse med huset er der terrasser, hvor man på brolægning kan bevæge sig rundt om hele ejendommen. Grunden er på 1044 kvm og er rammet ind af hæk samt levende hegn, der er godt lys fra morgen til aften. På grunden er der 2 dejlige udhuse, hvor det ene er isoleret og dermed næsten frostfrit samt et drivhus. Til bilen er der carport og til brænde er der åbne skure (carport og skure er ikke registret på BBR).

Entre/bryggers er belagt med praktiske fliser og har masser af skabsplads, garderobe og brygges faciliteter. Stuen er dejlig rummelig med gulve af træ, brændeovn og udgang til terrasse med markise. Køkkenet ligger i forbindelse med stuen, og er et arbejdskøkken, hvor der er godt med skabs- og bordpladeplads samt fine lysindfald fra to vinduer. Sommerhuset har 2 rigtig gode værelser med skabe, hvor det største er ca. 16 kvm. Badeværelset der er med brus, har godt med skabsplads og en Miele vaskemaskine.

Et skønt helårsanvendeligt sommerhus, der er opvarmet med luft/luft varmepumpe, hvor der er tænkt over detaljerne, en ejendom der bør ses.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Gribskov kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Dronningmølle