Rapportér

Fritidshus til salg, Dragør, Hf. Bachersminde

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1410243
  • Fritidshus
  • 54 m2
  • 400 m2
  • 2
  • 1.675.000 kroner
  • 85.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

54 m2 fritidshus til salg i 2791 Dragør

HF Bachersminde er en nyere og meget velbeliggende andelshaveforening i St. Magleby ved Dragør. Her er styr på tingene, og udover at det ligger i et herligt område med fantastisk natur, så har foreningen også sin helt egen private badebro, så man kan gå ned og få en forfriskende dukkert.

Huset er et ældre hus der er blevet placeret på grunden i 2018, i sin grundform og herefter har fået bygget noget til, så det fremstår lyst og moderne. Her er i alt 54 kvm, fordelt på badeværelse, næsten nyt køkken i en god kvalitet, samt stor stue og en spiseplads (her kunne man nemt opsætte en skillevæg og bruge dette som værelse), samt et 6 kvm stort anneks/gæstehus, som nu fungerer som redskabsrum, men som sagtens kan indrettes som gæsterum.

Her er gode termovinduer, og huset synes godt isoleret. Man må ikke bo her hele året, men fra april til oktober. Resten af året kun i weekender og ferier (sommerhusregler)

Dette hus er noget billigere end de andre der ellers sælges, så der burde også være penge til at I kan få lidt flere buske og planter i haven og eventuelt lave en lille tilbygning.

Så hvis du trænger til at komme ud fra byens stress og jag, er dette et oplagt alternativ til det gængse sommerhus som måske ligger meget langt væk. Her er iøvrigt busforbindelse lige til haveforeningen, og købmand og supermarked er og tæt på, ligesom hyggelige Dragør kun er et par kilometer væk.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Dragør kommune - klik her for mere info...
Se ledige jobs i Dragør