Wohnung zu verkaufen, Holte, Søllerød Park

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1305238
  • Wohnung
  • 102 m2
  • 4
  • 3.450.000 Kr
Info erhalten!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger.
Ikke angivet
LokalBolig Holte
tlf: 45822800
rudersdal@lokalbolig.dk

lejlighed med fantastisk udsigt i søllerød park, holte

denne lejlighed i søllerød park er kendt for at have den bedste udsigt i området. den ligger på første og anden sal i bebyggelsen der er tegnet af arkitekterne nils og eva koppel.

lejligheden er løbende moderniseret med respekt for arkitekterne og deres interiørdesign. den er i god stand og indflytningsklar, og det kan b.la. nævnes, at vinduerne er af nyere dato, hvorfor varmeforbruget afspejler dette.

efter indgang fra svalegangen kommer man ind i entre og på højre hånd ligger køkkenet. køkkenet er vedligeholdt og fremstår i god stand; derudover er der netop installeret ny vaskemaskine (2018), som er indbygget. i lejligheden er der overalt askeparketgulve vasket med hvid sæbe så de fremstår lyse, rene og indbydende. især i stuen hvor dagslyset vælter ind syner de smukt. dette er sammen med den uhindrede udsigt hele året rundt til krags mose og skov, det som gør denne lejlighed speciel. en fransk altan med dobbeltdøre kan åbnes helt og lukker naturen ind. en smuk møbelsnedker-fremstillet radiatorskjuler der dækker den lange radiator under det store vindue fuldender oplevelsen.

på anden sal er der et stort værelse og to mindre, hvoraf to har samme henrivende udsigt til søen. heroppe er der fred og ro med fuglesang udefra. badeværelset har klassiske hvide fliser på væggen og det charmerende runde vindue som giver himmelkig.

foran køkkenet og hoveddøren er der svalegang og i hjørnet plads til et lille cafesæt, hvor morgensolen kan nydes. nedenfor ligger et grønt velafgrænset fællesareal som indbyder til hyggestunder for børn såvel som voksne.


boligen ligger i gåafstand fra skole, daginstitution, lokal købmand, gourmet pizzeria og flere gode handelsmuligheder forefindes endvidere i de nærliggende byer. der er rundt om bebyggelsen flere store uspolerede naturområder med mose, sø og skov. motorvejen kan man køre til på under fem minutter og derfra komme til københavn på ca. 20 minutter.

book en privat fremvisning i dag.