Andelsbolig (Anteilsimmobilie) zu verkaufen, Kopenhagen NV, Frederiksborgvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1317904
  • Andelsbolig (Anteilsimmobilie)
  • 143 m2
  • 5
  • 2.323.985 Kr
  • 7.482 kr
  • E

143 m2 andelsbolig til salg i 2400 København NV

Rigtig god andelslejlighed med mange gode indretningsmuligheder. Lejligheden er indrettet med fordelingsentré, pænt lyst Vordingborg køkken i hvid højglans, gode hårde hvidevarer og en lille sideplads til to personer. Dejlig stor og rummelig stue (tidligere to stuer en suite) med udgang til skøn solrig altan og med en fantastisk udsigt. Nydeligt flisebadeværelse med pæne klinker og separat bruseniche. 3 store reelle værelser, hvor de alle ligeledes har udgang til stor altan. Endv. har du det gamle køkken, som pt. Benyttes til bryggers/vaskerum. En helt igennem fantastisk lejlighed der generelt fremstår i god stand!

Velholdt ejendom og god andelsforening stiftet i år 1991. En forening hvor der er styr på driften og økonomien. Ejendommen er valuarvurderet til kr. 48.900.000 og har en gæld på ca. kr. 7.300.000 (restgæld). Til lejligheden er der brugsret til 2 stk. kælderrum, adgang til aflåst cykelskur og en lille grøn gårdhave til grillhygge og afslappende timer i det fri.

Beliggenheden er helt i top. Du har et nærmiljø med masser af indkøbsmuligheder, skole og daginstitution indenfor gåafstand, få min. fra S-togstation og gode busforbindelser. Ligeledes kan du herfra nå Københavns pulserende liv på bare 10 min. Er du til grønne rekreative områder er Utterslev Mose bestemt et besøg værd til de hyggelige gå- og løbeture.

Ønsker du en fremvisning af denne skønne lejlighed,

Wenn Sie weiter klicken, werden Sie auf eine neue Seite mit weitaus mehr Informationen zur Immobilie und direkten Kontaktdaten des Verkäufers oder Maklers weitergeleitet