Villa zu verkaufen, Tjele, Præstevænget

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1201007
  • Villa
  • 241 m2
  • 902 m2
  • 138 m2
  • 6
  • 1.745.000 Kr
  • C
Info erhalten!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

241 m2 villa til salg i 8830 Tjele

På første parket med panoramaudsigt over Rødding Sø, enge og marker ligger denne rummelige og indholdsrige villa midt på en lukket villavej.

I stuen er der en smuk udsigt til søen og naturen. Her kan du nyde en helt særlig, smuk solnedgang og årstidernes skifte på tætteste hold. Fra stuen er der adgang til en hyggelig udestue, der som de fleste af rummene har kig til søen. Det rummelige køkken-alrum er på det øverste plan i villaen. Her er der mulighed for at kokkerere, mens gæsterne eller børnene hygger ved spisebordet eller leger i stuen, der ligger i forlængelse af alrummet. På det øverste plan i villaen finder du også tre af villaens seks værelser. Her vil det være oplagt at lave en børneafdeling, der er tæt på køkken-alrummet og stuen.

I husets nederste plan finder du yderligere tre værelser. Har du teenagere i huset, vil det være oplagt at lave en afdeling for dem her. Der er indgang via bryggerset, så hvis de kommer sent hjem, vækker de ikke resten af huset.

En anden mulighed til at udnytte den nedre del af huset er udlejning af værelser til airbnb, liberalt erhverv eller pladskrævende hobbyer.

Grunden er fordelt med både for- og baghave. I forhaven er der lavet en terrasse, hvor du kan nyde eftermiddagssolens stråler, mens du nyder kølige forfriskninger. I baghaven er der en stor græsplæne, hvor børnene kan boltre sig med at spille fodbold eller hoppe på trampolin. Haven er overskuelig at holde, da den mest består af græs. Er du et havemenneske, er der rig mulighed for at anlægge staudebed og køkkenhave.

Rødding er et naturskønt område med søen som vartegn. Der er etableret sti rundt om søen og arealer til friluftsliv. Er du en vandhund, er det oplagt at tage en dukkert i søen, hvor der er anlagt en lille bystrand. Byen er et helt specielt, aktivt lokalområde, hvor der er stor opbakning til forskellige kulturelle arrangementer. Læs mere om Rødding på www.roddingviborg.dk

Info erhalten!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Se ledige jobs i Tjele