Villa zu verkaufen, Tjele, Granstien

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1325755
  • Villa
  • 155 m2
  • 1.399 m2
  • 5
  • 1.645.000 Kr
  • 85.000 Dänische Kronen
  • D
Info erhalten!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

155 m2 villa til salg i 8830 Tjele

I helt fantastiske omgivelser og meget, meget privat ligger denne solide villa fra 1977 på en lukket villavej. Udenfor din hoveddør har du den smukkeste fredsskov, samt naturområdet omkring Øby.

Yderst præsentabel, og sirligt velholdt et-plans villa, som fremstår i en virkelig flot og charmerende stil. Her er ikke gået på kompromis med kvaliteten!

Dejlig velkomst-entré, samt gæste/teenager-afdeling med privat flisebadeværelse med gulvvarme. Lys og venlig stue- samt spisestueafsnit med smukt kig mod Øbakker. Stuen byder på hyggelig brændeovn, og uanset hvilken vej dit blik er rettet, har du en helt fantastiske udsigt. Der er direkte udgang til skøn solterrasse, som åbner sig med udsigt mod det kuperede landskab med græssende køer og dådyr. Nyt, lyst HTH køkken, i landlige stil og ligeledes med flot kig mod den skønne have. Rummeligt bryggers, samt store, lyse værelser og et lækkert flisebadeværelse i italiensk stil med badekar og gulvvarme. Der er tillige hurtig internet-forbindelse via fibernet.

Særdeles indbydende og smuk have, hvor der virkelig er kræset for detaljerne. 4 private terrasser, 2 store og 2 mindre, hvorfra man kan nyde blomstringstidens pragt, solen - og ikke mindst de smukke grønne områder i Ø-bakker. Charmerende lysthus/kreativt værksted, hvorfra man også har en enestående udsigt mod Nørreådalen. Dbt. carport samt stort redskabsrum.

Granstien 4 har en utrolig billedskønne beliggenhed! Her får du plads til at nyde livet i fulde drag, fordybelse og stilhed - og alligevel kun få km. til Vejumbro og Ørum, samt et kvarter til Viborg og 30 min. til Randers.

Hos RobinHus er det sælger selv, der fremviser boligen.

Wenn Sie weiter klicken, werden Sie auf eine neue Seite mit weitaus mehr Informationen zur Immobilie und direkten Kontaktdaten des Verkäufers oder Maklers weitergeleitet

Se ledige jobs i Tjele