Andelsbolig (Anteilsimmobilie) zu verkaufen, Ringsted, Sneslev Sognevej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1519422
  • Andelsbolig (Anteilsimmobilie)
  • 64 m2
  • 3
  • 499.000 Kr
  • 2.036 kr
  • C
Info erhalten!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

64 m2 andelsbolig til salg i 4100 Ringsted

I Sneslev, uden for Ringsted, blev disse nydelige rækkehuse opført i 1989. Dette hus er på 64 meget velindrettede kvm. Her er parkering lige udenfor døren, et fint udhus, og indenfor er der entre med rigelig plads til overtøj, og et bryggers med bordplads og vaskemaskine.

Fra entreen er der desuden indgang til stort soveværelse med skabsplads og et dejligt badeværelse med masser af bruseplads.

Køkkenet er i pæne elementer og en del af det meget store køkken/alrum/stue med udgang til den 24 kvm store overdækkede terrasse og den helt regulære have, hvor du har helt frit udsyn og egentlig er ret ugeneret.

Andelsforeningen er veldrevet og den mindre belåning gør at ydelsen er så lav som den er.

Boligen er velholdt og fremstår fuldstændig indflytningsklar. Her opvarmes med varmepumpe i stue/køkken, hvilket er en god og energivenlig måde. Og om sommeren kan den også bruges som aircondition.

Andelen sælges via Robinhus, og her er det sælgeren der selv viser frem. De kender også boligen og naboerne bedre end mægleren. Men er der spørgsmål til økonomi/jura og så videre, så

Wenn Sie weiter klicken, werden Sie auf eine neue Seite mit weitaus mehr Informationen zur Immobilie und direkten Kontaktdaten des Verkäufers oder Maklers weitergeleitet
Info erhalten!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Se ledige jobs i Ringsted