Rapportér

Villa til salg, Nexø, Mejerigaden

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1380780
  • Villa
  • 173 m2
  • 1.382 m2
  • 6
  • 800.000 kroner
  • 40.000 Kroner
  • C
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

173 m2 villa til salg i 3730 Nexø

”Bodilsker Station”

I 1900 opførtes denne flotte og gedigne stationsbygning i Bodilsker sogn, i den lille charmerende by Stenseby. Da den bornholmske togbane nedlagdes i 1960´erne blev bygningen omdannet til en god og funktionel beboelsesejendom med stor have omkring.

Her er store højloftede rum, FLOT udsyn over markerne og god plads til både familie og erhverv som f.eks. en selvstændig autohandel(tilladelse hertil), værksted, keramik, galleri, butik etc. Og så er ejendommen YDERST billig i forbrugsudgifter og skatter.

Ejendommen er total renoveret i 2007 med bl.a. en stor ny opført tilbygning på hele 71 m2 med sorte Benders Tegl og en isolerede garage med eget kontor afsnit.

Egetræs køkkenet og det STORE badeværelse er ligeledes fra 2007, entré, kontor og køkken har flotte gulve med egetræsstave på støbte gulve, døre og vinduer med lavenergiglas, alle installationer (el/kloak/vand/centralvarme) er udskiftet og så er ejendommen vel isoleret med bl.a. 300 mm på loftet og har et godt energimærke C.

Denne flotte stationsbygning indeholder:

STOR entré med god trappe til 1. salen.
Kæmpe vinkelstue med varmepumpe, SMUK udsigt over markerne, FLOTTE høje træpaneler og udgang til haven.
Dejligt spisekøkken med masser af bordplads, gode hårde hvidevarer og direkte udgang til haven.
Stort badeværelse med brus og med mulighed for etablering af spabad, karbad etc.
Godt bryggers og fyrrum med vaskeplads.
Separat værelse/kontor med direkte udgang til garagen.
Den store isolerede garage/hal med elektrisk port og udgang til for pladsen.

1. salen indeholder:

Fin repos til:
Stort værelse med skabe, godt LYSINDFALD og smuk udsigt over markerne.
2 gode værelser, -ligeledes med smuk udsigt.

Derudover har ejendommen en dejlig have der løber hele vejen rundt om huset, -med frugttræer og stor græsplæne til boldspil/trampolin el. lign.

Den off. bus og skolebussen holder lige uden for og der er blot 3 km til den VIDUNDERLIGE Balka strand og bare 5 km til Nexø med skole, daginstitutioner, indkøbsmuligheder og cafeer.

Stenseby er et hyggeligt lille lokalsamfund med bålhytte og petanquebane til fri afbenyttelse og en god borgerforening der afholder flere fælles arrangementer.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Bornholm kommune - klik her for mere info...