Rapportér

Fritidshus til salg, Nexø, Turistvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1302249
  • Fritidshus
  • 181 m2
  • 1.709 m2
  • 7
  • 4.500.000 kroner
  • 225.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

181 m2 fritidshus til salg i 3730 Nexø

LUKSUS, LAV-ENERGI OG LIEBHAVERI, -SOMMERHUS I 1. RÆKKE TIL HAVET!

ÈT AF BORNHOLMS BEDST BELIGGENDE SOMMERHUSE MED EGEN SWIMMINGPOOL OG SPA I ALLER FØRSTE RÆKKE TIL ATTRAKTIV SANDSTRAND MELLEM SNOGEBÆK OG DUEODDE. SOMMERHUSET ER OPFØRT I 1997 I GODE GEDIGNE MATERIALER, INDRETTET MED FLERE LYSE SOVERUM, 2 STORE BADEVÆRELSER, SEPARAT AFDELING MED SWIMMINGPOOL, SPA OG SAUNA SAMT KÆMPE OG SOLRIGE TERRASSE MED HAVUDSIGT OVER ØSTERSØEN!

Dette sjældent udbudte og LAV-ENERGI sommerhus med hele 12 sovepladser indeholder:

* Overdækket indgangsparti til LYS entre med FLOTTE rustikke klinker og gulvvarme.

* 2 store badeværelser med lyse fliser på gulvet, stor bruseafdeling og gulvvarme.
* 5 gode soveværelser med skabe og helt nye senge.
* Teknik og vaskerum til bl.a. styring af de 44 solceller (6 kwh anlæg).
* Nedgang til det separate badeområde med den store swimmingpool, spa, sauna og brusefaciliteter, -hyggeligt indrettet med borde og stole.
* Flot u-formet Designa-køkken med højglanslåger, udsigt ned over swimmingpool og spa, praktiske overskabe med indbygget spots, nyere og gode hårde hvidevarer, ny varmepumpe samt opgang til HYGGELIG hems.
* Lækker og LYS opholdsstue med SMUKKE plankegulve, brændeovn, indrettet med separat spiseafdeling med nye spisestole og stor tv-afdeling, 2 udgange til den KÆMPE og solrig terrasse med nye havemøbler til 12 personer samt med glasparti med udsigt over swimmingpool området og med glasparti med IMPONERENDE udsigt over skoven og ned mod havet.

Hertil har sommerhuset ude fra nedgang til udhus/værkstedsrum med plads til opbevaring af havemøbler/redskaber etc. og hvorfra det helt nye luft-til-vand anlæg styres.

Sommerhuset er i dag udlejet gennem Novasol med en gennemsnitlig årlig nettolejeindtægt til sælger på kr. 260.000,-

Denne PERLE er beliggende på dejlig naturgrund mellem Dueodde og Snogebæk, -en lille og charmerende by med flere små og intime restauranter, røgeri, Kjærstrup Chokoladefabrik, flere eksklusive is-barer og tøjbutikker samt et yderst hyggeligt og maritimt miljø.

SOMMERHUS MED STOR KLASSE OG BELIGGENDE I ÉT AF BORNHOLMS MEST EFTERTRAGTEDE OMRÅDER!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Bornholm kommune - klik her for mere info...