Rapportér

Fritidshus til salg, Nexø, Mosestien

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1293815
  • Fritidshus
  • 56 m2
  • 1.500 m2
  • 4
  • 1.050.000 kroner
  • 55.000 Kroner

56 m2 fritidshus til salg i 3730 Nexø

FANTASTISK KÆRT SOMMERHUS BARE FÅ MINUTTERS GANG TIL ÉN AF BORNHOLMS SMUKKESTE OG HVIDE SANDSTRANDE!

MED SUPER BELIGGENHED BARE 100 M FRA EN AF BORNHOLMS FLOTTESTE OG MEST BØRNEVENLIGE SANDSTRANDE OG TÆT PÅ DET ATTRAKTIVE SNOGEBÆK, LIGGER DETTE FINE LILLE SOMMERHUS I DEN SMUKKE SKOV. SOMMERHUSET HAR BL.A. 2 FINE VÆRELSER OG EN STOR HYGGELIG STUE MED BRÆNDEOVN OG HAVESTUE MED STORE VINDUESPARTIER, HVOR MAN KAN NYDE NATUREN OMKRING SIG OG RIGTIG FÅ KOBLET AF!

Dette dejlige sommerhus med FANTASTISK beliggenhed midt i den vidunderlige natur indeholder:

Fin lille entre med plads til vaskemaskine.

Nyere køkken med gode hårde hvidevarer, praktisk vinyl på gulvet og i åbent plan til stor og lys stue med brændeovn, plads til både tv-afdeling og spisestue, flotte originale plankegulve og med direkte udgang til den hyggelige syd vestvendte træterrasse med smuk udsigt til skovens smukke terræn.

Hyggelig og yderst lys havestue med nyere tag med 2 store ovenlysvinduer og en formidable udsigt over skoven.

2 soveværelser, -et med køjesenge og et med dobbeltseng.

Hertil byder dette dejlige sommerhus på:
Fantastisk omkringliggende natur og stranden med det kridhvide Bornholmersand så tæt på, at man lige drysser ned for en morgendukkert! En have der er nem at passe, bl.a. anlagt med legeplads med gyngestativ, sandkasse og bord/bænkesæt samt en vidunderlig træterrasse med overdækning der bare glæder sig til at blive pyntet med krukker med sommerblomster og krydderier til de lange lyse grillaftner!

Sommerhuset har endvidere et sødt anneks, der i dag er indrettet med senge i forskudt plan samt en god og bred indkørsel og egen carport.

Snogebæk:
Sommerhuset er beliggende i gå-afstand til den lille og charmerende by - Snogebæk med flere små og intime restauranter, røgeri, Kjærstrup Chokoladefabrik, flere eksklusive is-barer og tøjbutikker samt et yderst hyggeligt og maritimt miljø.

Dette romantiske sommerhus har hyggegaranti, sjæl og en uovertruffen natur!

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Bornholm kommune - klik her for mere info...