Boligdeals tiltag mod bolig-svindel

Boligdeal ApS har en vision om at gøre alt hvad der er menneskeligt muligt for at sikre at annoncer fra boligsvindlere bliver blokeret, således at svindel med boligannoncer forebygges mest muligt.

Boligdeal’s tiltag for at undgå svindel med boligannoncer

Boligdeal har udviklet branchens stærkeste program for kvalitetstjek af annoncer. Dette kombineres med gode råd til Boligdeals brugere om hvordan man undgår at blive svindlet af en boligsvindler

Blandt de tiltag Boligdeal har indført for at bekæmpe bolig-svindel er:

  • Man kan kun oprette annoncer på Boligdeal, hvis man samtidig afgiver personlige data og validerer sin mailadresse. Alle data på de der opretter boligannoncer bliver gemt. Det gør det sværere for boligsvindlere at skjule sig
  • Alle nye udlejere og sælgere godkendes manuelt af Boligdeals administration, før de får mulighed for at aktivere deres annoncer.
  • Alle boligannoncører kan kontaktes direkte via enten deres mailadresse eller deres hjemmeside og boligsvindlere kan dermed ikke gemme sig bagved et in-mailsystem.
  • Boligdeal har udviklet et specielt filter der identificerer udenlandske IT-kriminelle, der forsøger at oprette svindel-annoncer
  • Hvis Boligdeal deaktiverer en boligannonce på baggrund af mistanke om svindel eller snyd, orienteres alle de boligsøgere, der har henvendt sig på annoncen, med det samme.
  • Da man aldrig kan undgå annoncer fra boligsvindlejere helt, informerer Boligdeal proaktivt lejerne om, hvordan beskytter sig mod svindel, både på Boligdeal.dk og på  informationsportalen Snydboligsnyderne.dk som er skabt af Boligdeal.

Læs mere om Boligdeal’s tiltag mod svindel:

Om Boligdeal: http://www.boligdeal.dk/about.aspx
Om forebyggelse af svindel på Boligdeal: http://www.boligdeal.dk/kvalitetscheck.aspx
Om Snydboligsnyderne: http://www.boligdeal.dk/nyheder/boligdeal-gaar-forrest-i-kampen-mod-snyd.aspx
Informationsite om at undgå boligsvindel: Snydboligsnyderne.dk