Tilbage til oversigten

Sådan bekæmper Boligdeal fup med annoncer!

tirsdag 13. december 2016

Stort set alle store boligsøgemaskiner i den vestlige verden er under angreb fra udenlandske kriminelle, der laver fup annoncer, med det formål at franarre de boligsøgende et depositum.

Boligdeal er ingen undtagelse. Kriminelle forsøger hver dag mange gange at oprette fup annoncer på Boligdeal.

På Boligdeal tager vi bekæmpelsen af fup annoncer ekstremt alvorlig og vi har sat en meget høj standard for os selv ifht at bekæmpe fup annoncer og i det hele taget hjælpe vores boligsøgere med at opnå en sikker boligjagt.

Vi ønsker generelt, at gøre alt hvad vi kan, for at sikre, at de annoncer, som vores brugere på et givent tidspunkt ser på Boligdeal.dk, er så sandfærdige som muligt. For at opnå dette mål skal man ikke bare bekæmpe fup annoncer. Man skal også sikre, at annoncer for boliger, der er udlejet, tages af Boligdeal så hurtigt som muligt.

Derudover bekæmper Boligdeal fup, ved at gøre alt hvad vi kan for at oplyse vores brugere om, hvordan de sikrer sig mod fup, når de lejer en lejebolig. Det har vi bl.a. gjort ved, at udvikle to informationssites på dansk og engelsk om hvordan man undgår fup, når man lejer en bolig. Disse sites hedder www.snydboligsnyderne.dk og www.rentingsafely.com.