Tilbage til oversigten

Gode råd til søgning af lejeboliger i København

fredag 6. januar 2017

De fleste kender følelsen, når datoen nærmere sig med hastig skridt og man pludselig ikke har et sted at bo. Det kan nemt udvikle sig til en fuldtidsbeskæftigelse at finde en lejebolig i København - nogle finder drømme lejeboligen i første forsøg, hvor det for andre kræver en god portion tålmodighed.

Boligsøgningen kan være super hård, hvilket er forståeligt, fordi et tag over hoved er det vigtigste når hverdagen skal fungere. I Boligdeal ved vi det godt, så vi har lavet en guide med de bedste råd til søgningen efter lejeboliger i København, så du et øjeblik kan lade panikken fordufte.

Lær København at kende!

Når man leder efter en lejebolig, er det en fordel, at orientere sig om København og de forskellige bydele. København er en kæmpe by med rigtig mange forskellige bydele og postnumre hvor hver af dem har sin egen charme og kendetegn - der er Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, Amager, Christianshavn, Vanløse, Valby og Frederiksberg.

 

Vær i god tid!

Det er en god ide, at du finder det samlede overblik over boligmarkedet så hurtigt som muligt, så du kan finde den bedste og billigste bolig med anvendelse af så lidt af din kostbare tid som muligt. Tid er vores mest værdifulde råstof og al den tid du bruger på at finde din nye bolig og flytte, kan du i sagens natur ikke bruge på andre vigtige ting. Ved du på forhånd, hvor meget plads du skal bruge, og i hvilken bydel du ønsker i København, er det ikke for tidligt, at starte med at søge efter lejeboliger. Du kan blandt andet finde en oversigt over ledige lejeboliger i København her http://www.boligdeal.dk/koebenhavn-leje.

Brug Facebook rigtigt! 

Flere gør brug af danskerens mest brugte medie, nemlig facebook! I din søgen efter lejeboliger i København kan du begynde her – der er rigtig mange boligsøgere, der gør brug af Facebook, når de søger en lejebolig i København. På samme måder er der mange udlejere, der poster deres lejeboliger ind på de forskellige sider og grupper for at finde en lejer. Boligdeals facebookguide hjælper dig med at finde lejeboliger i bl.a. København (og andre byer). Guiden indeholder forskellige sider og grupper, som hver dag vokser og som du har mulighed for at tilmelde dig i. 

 

Brug din sunde fornuft når du søger bolig

Minimér risikoen for at blive snydt i forbindelse med boligudlejning ved at følge denne guide.

 

Fremvisningen er vigtigt!

Har du fundet lejeboligen og skal til fremvisning er det først og fremmest vigtigt, om du føler lejeboligen passer til dig. Er du stadig interesseret efter fremvisiningen, er det vigtigt, at få afklaret hvad prisen er og hvor kort en opsigelsesfrist du kan få. Husk, at en kort opsigelsesfrist giver dig en større fleksibilitet. Vær også opmærksom på, istandsættelse herunder, om udlejeren er villig til at foretage istandsættelser eller ændringer i forhold til dine ønsker og behov.

 

Lejekontrakten

Når du har forhandlet færdig med udlejeren og har fundet lejeboligen er det en god ide, at udlejeren fremsender dig en kontrakt.  Det er vigtigt, at du altid får en professionel til at løbe lejekontrakten igennem, da du ellers kan ende med at betale rigtig mange penge helt unødigt, når du en dag flytter væk fra boligen. Hvis du ikke kender én professionel, så send en mail til info@boligdeal.dk, så kan vi sende dig et par forslag. 

 

 

Nyttige links til en hurtigere indgang til lejeboliger i København

Lejeboliger på Vesterbro
Lejeboliger på Nørrebro
Lejeboliger på Østerbro
Lejeboliger på Amager
Lejeboliger i Vanløse
Lejeboliger i Valby
Lejeboliger i Frederiksberg