Find bolig nu og få et overblik over nye boliger i 2017

Du skal have tungen lige i munden, hvis du skal finde bolig nu og ikke mindst, hvis du skal kunne følge med i alle de nybyggerier, som lige nu præger Danmark.
11. april 2017 | Skrevet af: Redaktionen
Find bolig nu og få et overblik over nye boliger i 2017

Du skal have tungen lige i munden, hvis du skal finde bolig nu og ikke mindst, hvis du skal kunne følge med i alle de nybyggerier, som lige nu præger Danmark.

Inden længe kan opførelsen af lejligheder i Aarhus C b.la. begynde – det er primært administrationsbygninger i Valdemarsgade, som bliver fjernet og erstattet med private lejligheder, mens det tidligere kasernehospitalt, bliver bygget om til 22 almene familieboliger. Nybyggeriet opføres i forskellige etager op til seks etager, hvor beliggenhed er tæt på centrum.

Skal du finde bolig i Roskilde, er der også gode nyheder til boligsøgere, der er nemlig 62 nye boliger fordelt i fem boligblokke på vej til Roskildes kreative bydel Musicon, hvor boligerne forventes færdigt i sommeren 2018. Skal du finde en bolig nu, er lejlighederne allerede udbudt til salg. 

I Odense Havn står der i slutningen af 2018, 110 nye lejeboliger klar, hvor boligerne har belliggenhed mellem det nye psykiatrihus og Promenadebyen. Byggeriet fordeles i fire hvide bygninger, som placeres i forlængelse af hinanden og falder en til to etager i højden, så der skabes et godt indtryk.

For 1.2 milliarder kr. Skal der nu bygges 430 lejligheder og 40 rækkehuse i København, som også har til formål at udvikle bydelen og skabe nyere områder. Også i København skal der bygges nye lejligheder og rækkehuse. Det drejer sig om 430 lejligheder og 40 rækkehuske, som b.la. har til mål, at udvikle bydelen på Engholmene, som hører til Enhave Brygge. Med dens placering mellem Vesterbro og København, er det helt store kendetegn ved de kommende boliger, vandudsigten som flere beboere får udsigt til.

Find bolig nu – en quick guide

De fleste kender følelsen, når datoen nærmere sig med hastig skridt og man pludselig ikke har et sted at bo. Det kan nemt udvikle sig til en fuldtidsbeskæftigelse at finde en bolig, hvorfor det er tilrådeligt, at finde det samlede overblik over boligmarkedet så hurtigt som muligt. I Boligdeal har vi lavet en guide: ”Find bolig nu – en quick guide”, så I et øjeblik kan lade panikken fordufte.  Nedenstående er et hurtigt overblik over guiden, hvorfor vi foreslår at man læser hele guiden, som findes via dette link: https://www.boligdeal.dk/find-bolig-nu.aspx

Trin 1: Vær forberedt: Når man leder efter en ny bolig skal man være forberede. Er det  en villa, rækkehus, lejlighed, andelsbolig.aspx">andelsbolig eller bare et værelse, skal man helt sikkert været afklaret med hvor meget plads man behøver, hvor boligen skal være osv.

Trin 2: Tegn en geografisk cirkel, der viser hvor din bolig skal være. Her er det vigtigt at du overvejer, hvordan flytning vil påvirke din families og din egen transporttid.

Trin 3: Få et overblik over markedet for relevante boliger fra markedet. Der findes en række gode onlinedatabaser, hvor du kan finde relevante boliger. Prøv eksempelvis, Boligdeal.dk eller du kan oprette dig som boligsøgende på Boligønsker.dk

Trin 4: Når du har fået et overblik over relevante boliger, kan du indsamlet en brutto-gruppe af boliger, som potentielt kan være relevante. Først fjerner du dem, der helt sikkert ikke passer til dine kriterier. Kontakt derefter de potentielle sælgere og book en fremvisning.  

Trin 5: Til fremvisningen er det først og fremmest vigtig, at du forsøger at fornemme om boligen vil passe godt til dig.

Trin 6: Når du har været ude at se boligerne, skal du formuler en mail til hver af udlejerne/Sælgerne, hvor du skriver, at hvis du kan få det på den og den måde, så er du klar til at underskrive en aftale. Vær forhandlingsparat!

Trin 7: Når forhandlingen er slut, skal du bede om en kontrkat. Her råder vi til, at du altid får en professionel til at løbe lejekontrakten igennem, da det kan få dyre konsekvenser, hvis der skulle opstå noget.