Anmeldelse af annoncer

Hvis du finder en annonce som du mener har fejl eller er en falsk annonce, vil vi være taknemmelige hvis du indsender en anmeldelse af annoncen til Boligdeal, enten ved at skrive til kundetilfredshed@boligdeal.dk eller ved at klikke på knappen ”Rapportér” øverst i annoncen på Boligdeal.

Anmeldelse af en annonce på Boligdeal bliver altid taget alvorligt, og vi undersøger den anmeldte annonce hurtigst muligt.

Værd at vide hvis du har fundet en annonce du vil anmelde til Boligdeal

Det er ikke muligt at sikre, at alle boligannoncer er 100 procent opdaterede, da man ikke kan opdatere i det sekund en leje- eller salgskontrakt indgås. Men Boligdeal gør et ekstremt stort arbejde for at sikre, at annoncerne er så ægte og er så opdaterede som muligt, herunder:

  • Alle annoncer, der oprettes direkte af brugere, er omfattet af vores omfattende anti-snyde-program, der gør det nærmest umuligt at oprette snyde-annoncer. Tryk her hvis du vil læse om, hvordan vi kvalitetschekker vores boligannoncer.
  • Vores intelligente robotter screener nettet 7 gange dagligt for at finde nye annoncer og opdatere eksisterende annoncer. Vores robotter tjekker konkret de hjemmesider hvorfra informationen hentes for ændringer, som så føres ind på Boligdeal.dk.
  • Hvis en af vores brugere alligevel finder en ikke opdateret annonce og indsender en anmeldelse til Boligdeal, modtager de for besværet en belønning på syv dage gratis Guldbrugeradgang.

Yderligere info om anmeldelse af annoncer til Boligdeal:

Om Boligdeal: http://www.boligdeal.dk/about.aspx
Om forebyggelse af svindel på Boligdeal: http://www.boligdeal.dk/kvalitetscheck.aspx
Informationsite om at undgå boligsvindel: Snydboligsnyderne.dk