Tilpas søgning
Filtrer søgning
m2
 - 
m2
Vis på kort

Andelsboliger til salg i Nykøbing F

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Nykøbing F. Mere info om andelsboliger til salg i Nykøbing F
Du har søgt efter Andelsboliger til salg i Nykøbing F. Mere info om andelsboliger til salg i Nykøbing F
Ingen søgeresultater matchede din søgning. Du kan i stedet oprette en søgning, som sendes ud til de relevante udlejere i Nykøbing F. Klik her for at læse mere

Værd at vide når du søger andelsbolig i Nykøbing F


Nykøbing Falster er med sine mere end 16.000 indbyggere - mere end 22.000 hvis man medregner satellitbyer – den største by på Falster. Nykøbing Falster ligger på den vestlige del af Falster og har siden 2007 været administrativt centrum i den sammenlagte Guldborgsund Kommune. Nykøbing Falster opstod i 1200-tallet omkring Nykøbing Slot, hvilket var den primære drivkraft for byens vækst igennem middelalderen. Nykøbing havde en periode med nedgang i 1700-tallet, der blev vendt 1800-tallet primært på grund af anlæggelsen af Nykøbing Havn samt industrialiseringen. Før Christian IXs bro blev opført i 1867 var Nykøbing det primære overfartssted mellem Falster og Lolland. Den gamle bykerne er til en vis grad bevaret fra Middelalderen, men Nykøbing Falster er blevet en moderne handels-, erhvervs- og uddannelsesby og er knudepunkt for hele Lolland-Falster.

Nykøbing Falster havde i 2011 16.464 indbyggere og ligger på den vestlige del af Falster. Nykøbing Falster ligger ud til Guldborg Sund og har direkte overgang til Lolland via Christian IXs bro. De største veje i Nykøbing Falster er Brovejen, Østerbrogade, Engboulevarden og Vesterskovvej.


Find andelsbolig til salg i Nykøbing F på Boligdeal.dk

Søger du andelsbolig til salg i Nykøbing F, så er du kommet til det rigtige sted. Vi har et kæmpe udvalg af ledige boliger i Nykøbing F, og er altid opdateret med de nyeste ledige andelsboliger på markedet, og du kan oprette en søgeagent så du får besked når der udbydes nye ledige andelsboliger til salg i Nykøbing F . Du kan se de aktuelle andelsboliger til salg i Nykøbing F herover. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere.

Søger du andre typer boliger i Nykøbing F end andelsbolig til salg, så brug søgefunktionen til at udvide din søgning. Her kan du også søge efter størrelse og pris, og tilføje flere byer til din søgning.

Tilmeld dig som boligsøger og få besked om nye andelsboliger til salg i Nykøbing F

Vores boligsøgemaskine er altid opdateret med de nyeste andelsboliger til salg i Nykøbing F. Du kan oprette dig som boligsøger ved at trykke her - så får du besked om nye andelsboliger til salg i Nykøbing F der matcher dine søgekriterier.


Hvilke typer af boliger findes der i Nykøbing F?

I Nykøbing F finder du både lejeboliger, andelsboliger og ejerboliger. Du kan vælge mellem lejligheder, værelser eller huse til leje eller til salg. Klik for at se alle boligerne.

Kan jeg søge på boliger i Nykøbing F ud fra størrelse og pris?

Ja det kan du. På vores søgeside for Nykøbing F kan du filtrere din søgning efter størrelse, pris, område mv.

Hvordan finder jeg hurtigt en bolig i Nykøbing F ?

Vi anbefaler at du opretter en søgeagent så du får besked med det samme om nye boliger i Nykøbing F.

Hvor meget koster en bolig i Nykøbing F ?

Prisen på en bolig i Nykøbing F afhænger af størrelse, pris og beliggenhed . Klik her for at se priser på konkrete boliger i Nykøbing F.