Rapportér

Andelsbolig til salg, Borup, Hovedgaden

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!

  • 1617618
  • Andelsbolig
  • 91 m2
  • 3
  • 753.559 kroner
  • 5.613 kroner
  • B

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!

91 m2 andelsbolig til salg i 4140 Borup

I hjertet af hyggelige Borup ligger denne meget flotte ejendom, opført i 2004, i klassisk stil med røde sten og tegltag.

Her er 10 min gang til stationen og indkøb, og på kun 40 min. er du i København Centrum.

Andelsforeningen består af 12 boliger, i både stue og 1. sals plan. Denne ligger på 1. sal, og har en optimal beliggenhed, da du helt ugeneret kan sidde på den store altan og nyde det.

Det store indgangsparti er fælles med naboen, og her er masser af plads til sko og jakker etc. Indenfor er alt i helt og aldeles flot stand, så her skal du ikke røre en finger, men kan sætte møblerne direkte ind.

Her er en entre med faste skabe, indgang til stort dejligt brusebadeværelse, (vaskemaskine installeret), samt to store værelser med masser af lys.

Køkkenet er i åben forbindelse med stuen og her er direkte udgang til den store altan. Her er en meget stor loftshøjde i lejligheden og her er virkelig lys og luft.

Alle parketgulve slibes og lakeres inden overtagelsen, så du overtager en perfekt lejlighed, De hårde hvidevarer medfølger uden beregning. (Vaskemaskine, køle/frys, komfur og opvaskemaskine.)

Her er også indlagt fibernet, og foreningen har egen parkering, og der er desuden installeret et BWT-anlæg, så vandet er blødt og godt mod service og hvidevarer.

Andelsforeningen har en rigtig god økonomi, og ydelsen er rent faktisk faldet, så I fremtiden vil det også være økonomisk forsvarligt at bo her.Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!

Denne bolig ligger i Køge kommune - klik her for mere info.