Rapportér

Andelsbolig til salg, Valby, Nøddehaven

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!

  • 1759776
  • Andelsbolig
  • 58 m2
  • 2
  • 1.003.263 kroner
  • 4.943 kroner
  • D

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!

58 m2 andelsbolig til salg i 2500 Valby

Nu har du muligheden for at blive den nye andelshaver af denne delevenlige 2V andelslejlighed. Lejligheden er placeret på 2. sal og indeholder en fordelingsentre, badeværelse fra 2019 i god størrelse, køkken der trænger til udskiftning og 2 store værelser.

Lejligheden trænger til en opdatering, så hvis du går med en drøm om at sætte dit eget præg og lave din drømme lejlighed, så det her en rigtig god mulighed. Foreningen har sidste år fået lavet badeværelset og lejligheden står tom og der er derfor mulighed for en hurtig overtagelse.

Andelsforeningen består af i alt 17 lejligheder og der er styr på økonomien og forældrekøb er tilladt. Der er et utrolig godt naboskab i foreningen. Der er blandt andet en rigtig hyggelig fælleshave med flere bænke, grill og græsarealer, hvor man f.eks. kan sidde og nyde en lækker frokost med de resterende andelshavere eller sine gæster.

Ejendommen er en flot klassisk gulstens ejendom fra 1939, som ligger i gå afstand til offentlig transport - busser stopper lige udenfor og Ny Ellebjerg st. ligger på cykel kun få min. væk, hvorfra man hurtigt kan være inde i centrum af København. Derudover er der ikke langt til indkøbsmuligheder, både lige i nærheden og Spinderiet som kan nås på en kort cykeltur, samt de dejlige grønne områder Vigerslevparken og Valby Parken.

Den perfekte lejlighed for dig/jer, som altid har drømt om at sætte en lejlighed i stand, tæt på alt det man lige har brug for.

Ring og book en fremvisning allerede i dag!

Dette er et søgeresultat. Klik dig videre til det eksterne website for at få mere info om boligen.

Dette søgeresultat er ikke længere aktivt.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.