Rapportér

Andelsbolig til salg, København Vesterbro, Sommerstedgade

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1547003
  • Andelsbolig
  • 52 m2
  • 1
  • 1.620.728 kroner
  • 2.799 kroner
  • D
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

52 m2 andelsbolig til salg i 1718 København V

Indflytningsklar 1-værelses andelsbolig beliggende i en af Vesterbros mest attraktive gader.

Lejligheden er på 52 kvm og har flere fede detaljer bl.a. rå pudset murstensvæg i stuen og på badeværelset, der giver lejligheden et præg af den klassiske New Yorker stil. Den indeholder et badeværelse med separat bruseniche, stor stue samt et køkken med masser af skabsplads, opvaskemaskine, induktionskogeplade og ovn i god højde - alt sammen fremstår velholdt og i god stand.

Lejligheden er en høj stue lejlighed og ligger tilbagetrukket fra Sommerstedgade, således bo man midt i byen men ugenert fra både biler og gående personer.

Ejendommen er fra 1959 og andelsforeningen, der har eksisteret siden 2002, er veldrevet, og økonomien er særdeles sund - bemærk bl.a. den lave ydelsen på denne lejlighed. Man har brugsret til en flot nyistandsat fællesgård med borde og stole man kan benytte sig af, vaskekælder med vaskemaskiner og tørrerumbler/tørrerum samt et stort loftsrum.

Sommersted gade er en hyggelig brostensbelagt sidevej til Sønder Boulevard, der starter fra Halmtorvet og slutter ved Enghave station. Sønder Boulevard og Halmtorvet fik i perioden 1999-2003 et ansigtsløft, således det i dag fremstår flot og stringent med bl.a. grønne områder, legepladser mv. Sommerstedgade og Vesterbro gennemgik en omfattende byfornyelse fra 1991-2005, hvor bygningerne bl.a. fik en facaderenovering.

Vesterbro er et af de mest eftertragtede steder i København lige nu. Hele kvarteret har fået et gevaldigt løft, og de fleste ejendomme fremstår rigtig flotte. Der er cafeer og specialbutikker overalt, og der er masser af små grønne og hyggelige oaser bl.a. Sønder Boulevard, Skydebanehaven, Litauens Plads og Enghaveparken hvor både børn, unge og ældre hygger sig. Derudover er der ikke langt til offentlig transport både bus, s-tog (Dybbølsbro) og den nye metro ved Enghave Plads er få hundrede meter væk.

Så hvis du søger en indflytningsklar lejlighed med særpræg med en af de bedste beliggenheder på Vesterbro, er her et usædvanlig godt bud på dit nye hjem.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i København V