Rapportér

Andelsbolig til salg, København Vesterbro, Sommerstedgade

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1529632
  • Andelsbolig
  • 67 m2
  • 2
  • 1.895.000 kroner
  • 3.566 kroner
  • C
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

67 m2 andelsbolig til salg i 1718 København V

Vi har fornøjelsen af, at byde jer indenfor i denne store og totalrenoverede 2V andelslejlighed, øverst beliggende i en af Vesterbros mest attraktive gader.

Lejligheden er en flot 2V andelslejlighed på 67 kvm, med flere detaljer bl.a. flotte nye gulve, fritstående bjælker, muret skorsten og pudset væg i stuen, der giver lejligheden et præg af den klassiske New Yorker stil.. Den indeholder stort badeværelse med separat bruseniche, soveværelse med indbygget skab samt stort åben køkken/alrum med opvaskemaskine, induktions-komfur og kombi vaske/tørremaskine - alt sammen totalrenoveret indenfor de sidste 5 år og fremstår velholdt og i god stand.

Ejendommen er en velholdt murstensejendom fra 1909 og andelsforeningen, der har eksisteret siden 1964, er veldrevet, og økonomien i ejendommen er særdeles sund - bemærk også at ydelsen på denne lejlighed er særlig lav. Til lejligheden hører også et opbevaringsrum i lejligheden, hvor den kombinerede vaskemaskine/tørretumbler, derudover er der brugsret til et kælderrum.

Sommersted gade er en hyggelig brostensbelagt sidevej til Sønder Boulevard, der starter fra Halmtorvet og slutter ved Enghave station. Sønder Boulevard og Halmtorvet fik i perioden 1999-2003 et ansigtsløft, således det i dag fremstår flot og stringent med bl.a. grønne områder, legepladser mv. Sommerstedgade og Vesterbro gennemgik en omfattende byfornyelse fra 1991-2005, hvor bygningerne bl.a. fik en facaderenovering.

Vesterbro er et af de mest eftertragtede steder i København lige nu. Hele kvarteret har fået et gevaldigt løft, og de fleste ejendomme fremstår rigtig flotte. Der er cafeer og specialbutikker overalt, og der er masser af små grønne og hyggelige oaser bl.a. Sønder Boulevard, Skydebanehaven, Litauens Plads og Enghaveparken hvor både børn, unge og ældre hygger sig. Derudover er der ikke langt til offentlig transport både bus, s-tog (Dybbølsbro) og den nye metro ved Enghave Plads er få hundrede meter væk.

Så hvis du ønsker en lejlighed med særpræg, albuerum og allerbedste beliggenhed på Vesterbro, er her et usædvanlig godt bud.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i København V