Rapportér

Andelsbolig til salg, København S, Norgesgade (kun bytte)

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1565523
  • Andelsbolig
  • 122 m2
  • 5
  • Ikke angivet
  • 5.014 kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

122 m2 andelsbolig til salg i 2300 København S

Amagerbro, Andelslejlighed byttes, 2300, 5 vær., 122 kvm., boligydelse kr. 5014, andelsvurdering kr. 2320000, Norgesgade 2.sal

HAR I HÆNDERNE SKRUET GODT PÅ OG DRØMMER OM ET KØKKENALRUM, ET PAR ALTANER ELLER ET STORT BADEVÆRELSE?Så er her muligheden for, at sætte sit helt eget præg på boligen. En lejlighed i sin oprindelige plantegning med mange muligheder.Lejligheden består af en stor stue, tre gode værelser og et kammer (forhenværende køkken). Fordelingsentré til alle rum. Derudover et gammelt køkken og to toiletter med afløb til brusebad. Mulighed for altaner i kommende altan-runde.Husdyr tilladt.Der er råderet over 1 kælderrum og 3 loftsrum. Foreningen har et fællesvaskeri og det er tilladt at installeret vaskemaskine i lejligheden.Andelsforeningen er en økonomisk sund forening med 122 lejligheder. Foreningen har netop fået nyt tag, nye vinduer og efterisolering. 1. juli 2020 får ejendommen installeret Sundbynet med billig internet/TV. Se mere på absyven.dk.Andelsværdien er 2.320.000 kroner uden forbedringer. Lejligheden er ikke vurderet, men jeg forventer ikke en vurdering vil tilskrive nogle større forbedringer.Boligafgiften er 5.014 kr/mdr plus forbrug – p.t. 750 kr/mdr i vand og varme.Pris: max 1.400.000 kr (inkl. forbedringer). Boligafgift: max 4.500 kr. Økonomisk sund forening.Jeg søger lejlighed i gåafstand til omkring Amagerbro Station.KUN BYTTE - henvendelser om salg besvares ikke.

Ønskes i bytte

ØNSKES:
3 værelses på min. 65 m2 på Amagerbro. Max 3. sal eller høj stue / stue med egen have. Der skal være brugbart køkken og bad.


NB! Denne lejlighed er kun til bytte.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i København S