Rapportér

Andelsbolig til salg, København NV, Degnestavnen (kun bytte)

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1551264
  • Andelsbolig
  • 54 m2
  • 2
  • Ikke angivet
  • 2.500 kroner

54 m2 andelsbolig til salg i 2400 København NV

København, Andelslejlighed byttes, 2400, 2 vær., 54 kvm., boligydelse kr. 2500, andelsvurdering kr. 553500, Degnestavnen 23 4

Vi elsker vores lejlighed ved Bispebjerg kirkegård, men leder efter noget større efter familieforøgelse. Lejligheden er lys, hvide vægge og nye lyse trægulve. Det er på 4 så lysindfaldet er super og ingen kan kigge ind, da der ikke er nogen bygninger på den anden side af vejen. Gården er stor, grøn og super til at grille i. Badeværelset har nyt toilet og vask, og køkkenet er af nyere dato. Vi har været utrolig glade for området med kirkegården og utterslevmose så tæt så man føler man kan komme ud i noget rigtig natur, selvom arbejde stadig er 10 min væk på cykel.
Foreningen er sund og veldrevet, med lav boligydelse. Der er en lille altan, men der er et altanprojekt på vej for at få større altaner og nye vinduer. Den nuværende altan vender ud mod gården og er vestvendt. Det betyder lang aftensol fordi vi er så højt oppe. Der er tilhørende loftsrum placeret lige over lejligheden. Faldstammerne er nyligt udskiftede. Vi håber på at finde en større bolig på min 80 kvm og 3 værelser. Alt i Kbh N, NV, V, Ø, Frederiksberg samt muligvis Brønshøj, Vanløse og Søborg hvis det er det rette. Vi har ikke travlt :)
Andelen kan KUN byttes.

Klik dig videre og få mere info om boligen...

NB! Denne lejlighed er kun til bytte.

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i København NV