Rapportér

Andelsbolig til salg, København Nørrebro, Wesselsgade (kun bytte)

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1569009
  • Andelsbolig
  • 46 m2
  • 2
  • Ikke angivet
  • 2.650 kroner

46 m2 andelsbolig til salg i 2200 København N

København N, Andelslejlighed byttes, 2200, 2 vær., 46 kvm., boligydelse kr. 2650, andelsvurdering kr. 860000, Wesselsgade 18A 4

2-værelses unik andelslejlighed byttes til større! Salg er ikke aktuelt grundet lang lukket venteliste, så udelukkende henvendelser om bytte, tak. HAVES:
Jeg har en helt fantastisk andel på anden række til søerne. Den ligger på en lukket gade, så der er ingen bilgennemkørsel. Desuden ligger den på 4. Etage, uden nogle generende overboer, og den er helt lydisoleret både til underbo og naboer, da jeg har døjet med lydfølsomhed efter hjernerystelse. Der er virkelig smuk udsigt til begge sider fra lejligheden, da der ingen genboer er tæt på.
Lejligheden er kun 46 kvm på papiret, men er super opdelt! Den består af et lille soveværelse, hvor jeg har 140-seng, garderobe samt vaskemaskine (kompakt, men fungerer perfekt). Desuden helt nyt køkken med opvaskemaskine og stor stue med sofa med chaiselong samt aflangt spisebord. Badeværelse/toilet er med seperat brus. Jeg har i øvrigt loftrum lige over lejligheden, og tørrer tøj på mellemetagen ovenover mig.Andelen koster ca. 860.000 plus forbedringer på o. 100-150.000. Der er blandt andet lagt nyt el ind i hele lejligheden, nyt gulv, nye vægge, nyt køkken og nyt loft for to år siden. Alt står i perfekt stand!
Den månedlige ydelse er 2650 inkl. vand.
Andelsforeningen er i øvrigt super sund, og kører den offentlige vurdering.SØGES:
Min kæreste og jeg søger en større lejlighed i alt fra postnumrene 900 til 2200.
Lejligheden skal være lys, have seperat brus (gerne badekar), ligge på en stille gade og uden (nabo)støj, da jeg stadig døjer meget med lydfølsomhed. Andelsforeningen skal være sund og helst køre den offentlige vurdering. Vi er interesserede i andele på 70 kvm og opefter, og alt efter størrelse med en andelspris på max 2.000.000 samt ydelse på max 5.000 inkl. vand/varme. En københavnerlejlighed i den gamle stil med blandt andet højt til loftet, fritstående planker er desuden at foretrække.

Klik dig videre og få mere info om boligen...

NB! Denne lejlighed er kun til bytte.

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i København N