Rapportér

Andelsbolig til salg, København Nørrebro, Elmegade

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1574216
  • Andelsbolig
  • 82 m2
  • 3
  • 2.155.976 kroner
  • 6.794 kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Nyistandsat andel på [xxxxx] /indre Nørrebro

OBS: Det er for en måned siden besluttet på en ekstra ordinær generalforsamling at lånene skal omlægges pga. swap-lån. Alt afhængigt af hvordan lånene bliver omlagt, vil vi som minimum få flere penge i foreningens økonomi når lånene er omlagt.

Da jeg ved der vil være mange interesseret, fremvises lejligheden kun med et gyldigt køber-bevis og efter banken har set på foreningen og andelen. Skriv gerne en mail, så sender jeg dokumenterne på andelslejligheden retur.

————

Indbydende 3Ver på den eftertragtede Elmegade

Søger I en treværelses andelsbolig med masser af charme og atmosfære? Så udbyder vi lige nu denne fine en af slagsen på Nørrebro, som ovenikøbet er indflytningsklar.

Boligen er en særdeles høj stuelejlighed, hvor I er placeret ovenpå butikker, så I får en god portion privatliv, ligesom indkøbsposerne ikke skal bæres særligt langt. Indenfor venter et væld af stemningsfyldte detaljer, såsom en rå murstensvæg, stuklofter og høje, profilerede fodpaneler. Alt dette er ledsaget af en god loftshøjde, afhøvlede trægulve og traditionelle fyldningsdøre med de originale håndtag.

Med det samme I træder ind i entréen, bemærker I alle de flotte istandsættelser, som boligen løbende har været igennem. Blandt andet er gulvene afhøvlet med fuger imellem, og i 2017 er køkkenet opdateret til et stilrent Kvik-køkken med metrofliser, hvide, grebsfrie elementer samt lyse træbordplader. Derudover er alle hårde hvidevarer integreret, og I får sågar glæde af en kombineret vaskemaskine og tørretumbler. I 2018 er det store badeværelse moderniseret med nyt, mørkt interiør og en hvid, topmonteret håndvask. Der er nye PU gulve i køkken og badeværelse fra 2020.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i København N