Rapportér

Andelsbolig til salg, København K, Andreas Bjørns Gade (kun bytte)

Få mere info
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1568032
  • Andelsbolig
  • 94 m2
  • 3
  • Ikke angivet
  • 5.900 kroner
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

94 m2 andelsbolig til salg i 1428 København K

Christianshavn, Andelslejlighed byttes, 1428, 3 vær., 94 kvm., boligydelse kr. 5900, andelsvurdering kr. 1871916, Andreas Bjørns Gade 5

Kun bytte!Fakta om nuværende andelslejlighed:
Unik lys lejlighed på 5. sal i hjertet af Christianshavn med to store sydvestvendte altaner mod gården. Den har 3 værelser, 94m2 og derudover 3m2 vaskerum med vaskemaskine. Lejligheden har gennemgået en toralrenovering med nyt bad/toilet og nyt køkken/alrum. Der er foretaget forbedringer for ca. 505.000kr. +/-
Det er muligt at genoprette væg i køkkenalrum så man får tre værelser i stedet for stort køkkenalrum, samt soveværelset som oprindeligt bestod af to rum, kan ligeledes deles op så der kommer fire værelser. Nu er der en spisestue, en opholdsstue og et soveværelse.
Lejligheden har fritstående bjælker og newyorker murstensvæg i køkkenalrum.
Nyt 3cm tykt og lyst massivt fyretræsgulv i hele lejligheden. Der er etableret gulvvarme i badeværelse, som kører på almindeligt varmeanlæg som resten af lejligheden.
Det er muligt at have hund i ejendommen. Samlet set er andelslejligheden ca. vurderet til 2.376.916kr.Foreningen er en sund forening med ca. 60 andelshavere med lav gæld og stor friværdi. Ejendommen er valuarvurderet. Der er intern og ekstern venteliste.Jeg svarer kun henvendelser som har andelslejlighed i de to kvarterer.

Ønskes i bytte

Andelslejlighed på Christianshavn ønskes byttes til mindre andelslejlighed på Christianshavn eller Indre by.Ønskes 2 eller 3 værelses andelslejlighed på 2. sal eller derover, med altan beliggende på Christianshavn eller Indre by i størrelsen 45m2-80m2. Maks husleje 4.500kr alt inkl. og maks. andelspris på 1.500.000 kr. Meget gerne med tilladelse til hund i ejendommen, men absolut ikke et krav.


NB! Denne lejlighed er kun til bytte.
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Du skal være tilmeldt som GuldBruger før knappen virker. Boligdeal.dk er en søgemaskine… Læs mere...

Denne bolig ligger i København kommune - klik her for mere info.
Se ledige jobs i København K