Denne Annonce er kvalitetsstemplet og topplaceret og indrykket af en betalende bruger
Rapportér fejlHjælp os ved at rapportere fejl. Læs mere her.

Andelsbolig til salg, Aalborg, Sjællandsgade

Foto leveres af Google Street View og kan være upræcist:
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
  • 2076159
  • Andelsbolig
  • 67 m2
  • 2
  • 674.500 kroner
  • 1.625 kroner
  • E
FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Frit indhold. Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold, hvilket betyder, at du ikke behøver at være Betalingsbruger for at tilgå boligen. Alle oprettede brugere kan tilgå boligen: Enten linkes du over til det website hvor boligen er annonceret, eller også modtager du boligudbyderens kontaktinfo.

Andelsbolig til salg

Aalborg Andelsboligen til salg af Andels-boligorganisation af 1922:
[xxxxx] 99, st. Th. 9000 Aalborg

Købspris: kr. 674.500,00
Boligtype: Andelsbolig
Antal stuer/ vær.: 1/2
Bolig m2: 67
Etage: St.
Antal plan: 1
Opført år: 1922/2011

* Velindrettet og 100% indflytningsklar lejlighed
* Beliggende i Aalborgs ældste andelsforening
* Bemærk den lave boligafgift
* Forældrekøb og udlejning er tilladt til børn er ubegrænset.

Beskrivelse af andelsboligen:
Byture i ‘’Gaden’’, hyggelige sommerdage i Østre Anlæg og skønne sushi-aftener med veninderne i en stue med New Yorker-stemning. Det er nogle af de oplevelser, der følger med købet af denne velindrettede andelsbolig i Aalborg. Fra du træder indenfor, vil du med det samme fornemme den helt særlige atmosfære. En atmosfære, der manifesteres af det skønne indfaldslys og den spændende indretning med skæve vinkler og hyggelige hjørner. Stuen er inddelt i to afdelinger- en spisestue, en dagligstue.Der foruden er der et lille afsnit der kan bruges som kontor eller lignende. Mellem dagligstuen og spisestue er der en flot, rå gråpudset murstensvæg med murstensmønster. Den åbne forbindelse mellem rummene gør, at lyset frit kan gennemlyse alle tre afdelinger i stuen. Køkkenet er charmerende med hvide låger, hvidevarer i rustfrit stål (med opvaskemaskine) og en grå bordplade. Det er ikke kæmpestort, men til gengæld er det så velindrettet. Boligen byder naturligvis også på et soveværelse - og ovenikøbet et superlækkert et af slagsen. Her er god plads til dobbeltsengen, og en fast skabsvæg med skydelåger. Badeværelset er ligesom køkkenet velindrettet, så der er ingen unødvendig spildplads. Opbevaring bliver ikke noget problem, da du både har loftsrum og kælderrum (vaskemaskine og tørretumbler er inkl. i fællekælderarea). Andelsforeningen er en af byens største og har en sund økonomi. Indkøb og gågaden er i gåafstand fra boligen. Vil du gerne bo centralt i Aalborg i en skøn lejlighed? Så bestil en fremvisning.

Boligydelse/md.: 1.624 kr.
Forbrugsafhængige udgifter: årligt varmeforbrug 3.600 kr.
Ejendommens primære varmekilde: Fjernvarme
Oplysningerne stammer fra: Jf. foreningens fordelingstal.

Øvrige udgifter vedrørende ejendommens drift og vedligeholdelse:
Køber gøres opmærksom på, at dertil være udgifter til energi, vand, andre forbrugsafhængige forhold, eftersyn af forsyningsanlæg samt løbende vedligeholdelse, og at disse udgifter ikke fremgår af hverken salgsopstillings forbrugsafhængige udgifter eller boligydelsen.

Forsikringsforhold:
Ejendommen er forsikret via andelsboligforeningen hos:
Primærenergien, der indgår i boligafgiften, dækker brand- og husejerforsikring, herudover dækkes:
Svamp: ja
Insekt: ja
Røgskade: ja

Forbehold:

Andre forhold af væsentlig betydning:

Områdeklassificeret som lettere forurenet efter den 1. Januar 2008

da ejendommen er beliggende i byzone, er ejendommen områdeklassificeret som lettere forurenet. Lettere forurening er forurening, som ligger over et defineret mindstekriterium men under kriterierne for kortlægning som forurene.

FÅ MERE INFO OM BOLIGEN!
Frit indhold. Denne bolig er en del af søgemaskinens frie indhold, hvilket betyder, at du ikke behøver at være Betalingsbruger for at tilgå boligen. Alle oprettede brugere kan tilgå boligen: Enten linkes du over til det website hvor boligen er annonceret, eller også modtager du boligudbyderens kontaktinfo.
Denne bolig ligger i Aalborg kommune - klik her for mere info.