Specificer søgning
STØRRELSE
- m2
KØB/LEJE/BYTTE
Max leje
kr.
Max salgspris
kr.
Vælg boligtype

Vi demokratiserer adgangen til boligmarkedet!

Boligdeal.dk er Danmarks største og mest nytænkende boligsøgemaskine. På Boligdeal.dk kan du søge i næsten alle ledige boliger i Danmark, samt i næsten alle boligsøgere der er på markedet.

Visionen med Boligdeal.dk er at demokratisere danskernes adgang til viden om boligmarkedet, således at alle får adgang til al viden med det samme og dermed får lige mulighed for at agere på boligmarkedet. Vi ønsker blandt andet at bekæmpe dem, der ønsker at udbyde fx lejeboliger i det skjulte.

Sådan demokratiserer vi adgangen til boligmarkedet!
1:
Vi indsamler næsten alle boliger på markedet og giver vores boligsøgere besked, så snart der kommer en ny bolig på markedet.
2: Vi indsamler næsten alle boligsøgere på markedet og giver vores udlejere/sælgere besked så snart der kommer en ny boligsøger på markedet.
3: Dermed får vores brugere lige viden og dermed lige mulighed for at reagere på ny viden om boligmarkedet.

Sådan samler vi viden om ledige boliger!
1:
Boligerne lægges enten direkte op af udlejeren og sælgeren på Boligdeal.dk
2: Eller udlejerne/sælgerne beder os om at crawle deres boliger så de markedsføres på Boligdeal.dk.
3:
Derudover screener vores intelligente robotter nettet for ledige boliger. Her medtager vi alle boliger fra kilder som vi opfatter som lødige, dvs hvor boligerne er opdaterede. Som en service for vores Guldbrugere medtager vi i mindre omfang boliger fra betalingsportaler for lejeboliger, hvis vi vurderer at den pågældende bolig, kun ligger på denne portal. Det kommunikeres ekstremt tydeligt over for vores ikke-Guldbrugere og Guldbrugere hvis en given annonce linker videre til en anden betalingsportal.

Kvalitetsfilter!
Det er ikke muligt at sikre, at alle boligannoncer er 100 procent opdaterede, da man ikke kan opdatere i det sekund en leje- eller salgskontrakt indgås. Men vi arbejder hele tiden på at sikre at en så stor del som muligt af annoncerne er så ægte og er så opdaterede som muligt. Tryk her hvis du vil læse om, hvordan vi kvalitetschekker vores boligannoncer.

Miljø!
Boligdeal.dk er CO2-neutral - læs mere...

Tilfredshed og sikkerhed!
1:
Hvis du opgraderer til GuldBruger og efterfølgende er utilfreds med produktet, kan du næsten i alle tilfælde gøre vores generelle tilfredshedsgaranti gældende.
2: Vi er meget proaktive ifht at informere offentligheden og vores brugere om de farer der lurer, når man er boligsøgende. Eksempelvis har vi udviklet en hel informationsportal Snydboligsnyderne.dk om faren for at blive snydt af udenlandske IT-kriminelle - en problemstilling, som vi også har opfordret politiet til at løse og samarbejder med politiet om at løse.


Hvis du har input eller spørgsmål så kontakt os på support@boligdeal.dk - så vender vi hurtigt tilbage.