Guldbruger-abonnement på Boligdeal

Her kan du læse mere om hvad du får som gratisbruger, og hvilke fordele du får ved at opgradere din profil til et Guldbruger-abonnement på Boligdeal.

Gratis brug af Boligdeal

Det er helt gratis at oprette en brugerprofil hos os. Som boligsøger er det gratis at oprette en søgeagent på vores portal, der giver besked lige så snart der kommer en ny bolig på markedet. Derudover kan du uden Guldbruger-abonnement kontakte alle de udlejere, som har frikøbt deres annoncer. Du behøver heller ikke opgradere til et Gulbruger-abonnement for at oprette en søgeannonce så udlejere og sælgere kan se, hvad du er på udkik efter - og de kan så kontakte dig, hvis de har noget, der matcher det du søger. Dette er også helt gratis.

Som udlejer/sælger kan du gratis annoncere din ledige bolig. Bemærk at annoncen skal overholde vores retningslinjer, herunder må du kun annoncere en bolig du har råderet over og ret til at udleje/sælge, og boligen må kun annonceres som ledig i en periode hvor den rent faktisk er ledig.

Hvis du som boligsøger vil kontakte en udlejer/sælger eller boligsøger, der ikke har frikøbt sin annonce, kan du købe tilvalgsproduktet ”Guldbruger-abonnement”, som giver dig en række fordele.

Hvilke fordele får man ved et Guldbruger-abonnement på Boligdeal?

Et GuldBruger-abonnement på Boligdeal giver dig en række fordele:

  • Med et Guldbruger-abonnement får du besked om boligerne før andre
  • Guldbruger-abonnementet giver dig adgang til alle boligerne på Boligdeal
  • Hvis du har et Guldbruger-abonnement som boligsøger, får du en fremhævet boligsøger annonce mv. 
  • Hvis du har abonnement på Boligdeal som udlejer/sælger, får du direkte adgang til Danmarks største køber/lejerkartotek mv.


Hvordan får man Guldbruger-abonnement på Boligdeal?

Du har mulighed for at opgradere til et Guldbruger-abonnement på Boligdeal ved at klikke på menuen ”Køb adgang” når du er logget ind på din brugerprofil.

Tilfredshed med dit abonnement på Boligdeal

Hvis du opgraderer til GuldBruger og efterfølgende er utilfreds med produktet, så fortæl os om det via mail kundetilfredshed@boligdeal.dk. Vi har en tilfredshedsgaranti, som vi muligvis kan gøre gældende. Læs mere om den her:  http://www.boligdeal.dk/satisfaction.aspx .

Yderligere info om abonnementer på Boligdeal

Skriv til info@boligdeal.dk hvis du vil have yderligere informationer om abonnementer som boligsøger eller boligudlejer/sælger på Boligdeal.dk.

Brug af Boligdeal samt køb af Guldbruger-abonnement på Boligdeal er underlagt Boligdeals generelle vilkår:
http://www.boligdeal.dk/vilkaar.aspx