Rapportér
Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
 • 1169130
 • Villa
 • 85 m2
 • 3
 • 9.000 Kroner

Få information om denne bolig nu!

Få info om denne bolig via Facebook, Google eller ved at skrive din mail i feltet og trykke på knappen...

Halvt Friis & Motlke villa i Egå

Beliggende på [xxxxx] i Egå, tilbagetrukket fra vejen og med stisystemer i baghaven, udlejes her det halve af en klassisk Friis & Moltke villa fra 1967.

Villaen har det typiske Friis & Moltke udseende, opført i gule sten med fladt tag, brede udhæng og store vinduespartier. Friis & Moltke er kendt for kvalitetsbyggeri og materialer i særklasse.

Lejemålet har indgang via et vindfang med plads til overtøj og herfra adgang til stor, rummelig fordelingsgang, som leder til hhv. køkken, badeværelse samt 2 af lejemålets 3 soverum.

Selve køkkenet er med nyere elementer og indeholder ovn samt køleskab. Der er mulighed for tilkobling af opvaskemaskine. Selve køkkenet har god bord- og skabsplads. Fra køkkenet er der adgang til det sidste af husets værelser med skabsplads. Dette værelse har ligeledes adgang fra stuen.

Stuen er stor og med god plads til både spise- og TV-stue. De store vinduespartier mod have og terrasse giver et naturligt lyst miljø til rummet og har ligeledes terrassedør med udgang.

Selve badeværelset er holdt i oprindelig stil med pæne dueblå klinker på væggende. Man har senere lagt granitklinker på gulvene og rummet bliver yderligere moderniseret med etablering af et nyt skabsmøbel, vask og spejl. Badeværelset er af sfin størrelse og har seperat, stor bruseniche.

Til lejemålet hører egen, privat have med både terrasse og græsplæne.

Villaen er beliggende i et trygt og velfungerende kvarter med gode muligheder for børnefamilier. Der er fra baghaven stisystemer til daginstitutioner og skole samt til legeplads, som findes meget tæt på boligen. Derudover er der kort afstand til flere indkøbsmuligheder, Aarhusbugten med adgang til fælles badebro, Egå marina og Egå gymnasium.

Fra boligen er der desuden gode tilkørselsmuligheder fra både AArhus og motorvej, ligesom der er busser direkte til Aarhus kort herfra.

Lejemålet overtages snarest og lejes for en nærmere aftalt periode.

Der betales ud over huslejen for varme, el samt internet/TV særskilt.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren
Find dit nye job eller opslå et job direkte i Job Netværket Danmark. Tryk her og meld dig ind i gruppen nu!

Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...
Se også:
Denne bolig har intet billede
Ikke et foto af den aktuelle bolig - klik dig videre for at se billeder

Villa i Egå

180 m2 villa til leje i 8250 Egå: Lejeperiode ét til to år 180 m2 villa til leje i 8250 Egå 7 værelser
 • 16.500 kr.
 • 180 m2
Billede af: Villa i Risskov - elbækvej til leje

Villa i Risskov

Luksuriøs villa attraktivt beliggende i Risskov: På en af Risskovs bedste veje som munder ud ved Bellevue strand ligger denne fantastiske luksuriøse villa. En villa i særklasse hvor kvalitet, finish og beli...
 • 30.000 kr.
 • 192 m2
Lejligheder til leje i Egå

Lejlighed i Egå

92 m2 lejlighed til leje i 8250 Egå
 • 9.684 kr.
 • 92 m2
Denne bolig har intet billede
Ikke et foto af den aktuelle bolig - klik dig videre for at se billeder

Lejlighed i Egå (kun bytte)

Byttebolig: 110 m2 byttebolig til leje i 8250 Egå: Du kan udelukkende få denne bolig hvis du har en relevant lejebolig at bytte med.110 m2 byttebolig til leje i 8250 Egå 4 værelser
 • 7.760 kr.
 • 110 m2
Denne bolig har intet billede
Ikke et foto af den aktuelle bolig - klik dig videre for at se billeder

Lejlighed i Egå (kun bytte)

Byttebolig: 96 m2 byttebolig til leje i 8250 Egå: Du kan udelukkende få denne bolig hvis du har en relevant lejebolig at bytte med.96 m2 byttebolig til leje i 8250 Egå 3 værelser
 • 8.600 kr.
 • 96 m2