Specificer søgning
STØRRELSE
- m2
KØB/LEJE/BYTTE
Max leje
kr.
Max salgspris
kr.
Vælg boligtype

Villaer til leje i Århus


Areal Månedlig leje Salgspris
Billede af: Villa i Viby J - bøgevej til leje

Villa i Viby J

Flot, moderne og fuldt møbleret villa i Kongsvang, Aarhus: Her udlejes en flot og moderne istandsat villa, fuldt møbleret, i et meget populært område, Kongsvang, i Aarhus. Villaen er beliggende på en meget stille vej...

140 m2 16.000 kr. Ikke til salg
Villaer til leje i Åbyhøj

Villa i Åbyhøj

12 m2 villa til leje i 8230 Åbyhøj

12 m2 1.000 kr. Ikke til salg
Denne bolig har intet billede
Se fotos ved at klikke dig videre

Villa i Århus C

15 m2 villa til leje i 8000 Århus C: Boligejendom beliggende helt centralt i Århus. Fin 1 værl. lejlighed på 15 kvm med adgang til fælles køkken og bad.

15 m2 3.500 kr. Ikke til salg
Villaer til leje i Egå

Villa i Egå

70 m2 villa til leje i 8250 Egå

70 m2 8.500 kr. Ikke til salg
Denne bolig har intet billede
Se fotos ved at klikke dig videre

Villa i Højbjerg

124 m2 villa til leje i 8270 Højbjerg: Lejeperiode ét til to år 124 m2 villa til leje i 8270 Højbjerg 5 værelser

124 m2 14.500 kr. Ikke til salg
Billede af: Villa i Århus C - Hjortensgade til leje

Villa i Århus C

30 m2 villa til leje i 8000 Århus C: Boligejendom beliggende helt centralt i Århus. Fin 1 værl. lejlighed på 30 kvm med adgang til fælles køkken og bad.

30 m2 4.900 kr. Ikke til salg
Denne bolig har intet billede
Se fotos ved at klikke dig videre

Villa i Risskov

115 m2 villa til leje i 8240 Risskov: Lejeperiode ét til to år 115 m2 villa til leje i 8240 Risskov 4 værelser

115 m2 10.900 kr. Ikke til salg
24 m2 5.000 kr. Ikke til salg

Den populære by Aarhus er placeret i Østjylland og er Danmarks næststørste by.

Aarhus er spækket med oplevelser og vidunderlige steder, som er på mange menneskers liste over steder man bare må besøge! Aarhus er en utrolig livlig by, hvor tiden aldrig står stille. Der er altid noget nyt at se og noget nyt at opleve.

Aarhus huser mange museer heriblandt det berømte ARoS. ARoS er et kunstmuseum, der skiller sig ud fra mængden. ARoS har gennem tiden haft mange spændende udstillinger, og du kan altid slutte turen af med at gå i Your rainbow panorama, som giver dig en farverig panoramaudsigt udover byens smukke tagrygge.

Hvis du ønsker at komme helt ned i gear, kan du vælge at lægge dig ned og dase på stranden, gå en tur i skoven eller slå dig ned i en park og bare nyde naturen og den beroligende stemning.
I Aarhus kan du nemt bruge mange timer på blot at vandre igennem byens hyggelige gader eller sætte dig på en af de mange hyggelige caféer og få en kop kaffe. Du kan også tage et smut hen og besøge Den Gamle By.

Den Gamle By, Danmarks Købstadsmuseum, giver dig mulighed for at tage på en tidsrejse tilbage i tiden. Du vil hurtigt forelske dig i den alternative og eventyrlige stemning, du her vil opleve. Bydelen har en masse gamle huse, og mennesker som skal forestille at leve i den tidsalder, du tager tilbage og besøger.

Der findes MANGE flere spændende ting at se i Aarhus!

aarhus

Et smukt syn udover en af Aarhus’ mange hyggelige gader, hvor du kan finde små broer, som leder dig sikkert over vandet.

Du kan se stort set alle lejeboliger - ledige lejligheder og huse til leje - i Århus på denne liste. Klik på knappen "Læs mere" ud for hver bolig for yderligere information. Med en bolig i Århus har du bopæl i Danmarks næststørste by, der emmer af liv og som aldrig står stille. Byen er attraktiv for alle og enhver både børnefamilier, såvel som unge, der søger studiebolig.