Rapportér

Værelse, Århus C, Vestre Ringgade

Udlejes

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
Billede af:
  • 1018917
  • Værelse
  • 15 m2
  • 1
  • 1.3.2018
  • 2.900 Kroner
  • 8.700 Kroner
  • 3.630 Kroner

Denne annonce er ikke længere aktiv.

Klik her for at søge tilsvarende boliger på Boligdeal.dk!


ROOMIE SØGES | Værelse i dele-lejlighed

Hej kommende roomie! Jeg står med et ledigt værelse i min 3-værelses lejlighed med overtagelse pr. 1. marts 2018, da min ene roomie har fået job i den anden ende af Jylland.

Hos mig lejer du ikke bare et værelse, men du bliver en del af et hjem, hvor vi ikke er fremmede overfor hinanden - det betyder dog ikke, man er bundet til fælles madlavning.

Lejligheden er placeret på [xxxxx] tæt på Statsbiblioteket, Uniparken, Nobelparken, Fitness World og indkøbsmuligheder i Storcenter Nord. Linje 5A stopper lige ude foran døren, og 10 min. på cykel er du nede i centrum.

Dit værelse vil være det regulære værelse på plantegningen, værelse 1. Værelset er rummelig med god plads til bord og en stor seng. Klædeskabet på billedet følger med.

Den samlede månedlige udgift for værelset løber op i 3630,- kr., som er inkl. alt dvs. vand, a/c varme, a/c el, internet, kabel-tv samt et beløb til vedligehold af slid i lejligheden (2.900,- i leje og 730,- i forbrug). Derudover har vi en fælleskasse, som vi hver især smider 50 kr. i hver måned samt flaskepanten, der går til rengøringsmidler, opvasketabs, toiletpapir og den slags.

Der er gratis vask i kælderen, tørrerum og cykelrum. Gratis p-muligheder på Gustav Wieds Vej.

Vi har en turnusrengøringsordning én gang om ugen, som du bliver en del af, så vi kan holde et nogenlunde pænt og rent hjem.

Jeg vil gerne have en god, hyggelig og hjemlig stemning i lejligheden. Men der skal selvfølgelig også være plads til en lukket dør, hvis det er det, man har brug for indimellem. Men jeg ønsker ikke at være fremmede overfor dem, jeg bor med :-)

DEN IDEELLE BOFÆLLE:
Du er mellem 24-30 år, IKKE-ryger, og har et godt humør. Du holder ikke de store fester hver weekend, da jeg ikke vil have lejligheden ødelagt. Men der skal selvfølgelig være plads til en fest og have venner på besøg i ny og næ. Det har jeg jo også :-)

Derudover må du gerne eje en god portion ordensans udenfor dit eget værelse, da jeg er et ordensmenneske og ser gerne, at fællesarealerne holdes ryddelige og rene.

Hvis du ikke kan sige tjek ud fra beskrivelsen, så lad vær med at skrive. Det lyder hårdt, men erfaringen har vist, at det har fungeret bedst i lejligheden med jævnaldrende og en fælles indstilling til tingene - vi skal jo trods alt bo sammen og gå op og ned af hinanden hver dag :-)

DIN KOMMENDE ROOMIE - MIG:
Jeg er færdiguddannet cand.ling.merc. fra BSS i 2013. Jeg arbejder med marketing ved en virksomhed i Silkeborg. Jeg har tidligere dyrket gymnastik, men valgte at stoppe sidste år for at fokusere på arbejde. Derudover er jeg formand og vicevært i ejerforeningen.

Du kommer også til at dele lejligheden med min anden roomie, Christina, som læser til pædagog. Men Christina rykker til praktik i udlandet til sommer, hvor vi så skal finde en ny roomie til at overtage hendes værelse i lejligheden.

HAR JEG VÆKKET DIN INTERESSE?
Send mig en besked, hvor du fortæller lidt om dig selv, hvis du interesseret i en fremvisning, og jeg vil vende tilbage til dig så hurtigt, jeg kan.

Du er også velkommen til at sende en sms, hvor du fortæller lidt om dig selv. Hvis du ringer, så ring efter kl. 17 på hverdage, hvor jeg har fået fri fra arbejde - jeg besvarer ikke telefonen inden.

Fremvisninger sker hovedsageligt i weekender, da jeg har en travl hverdag - og ellers skal vi nok finde ud af noget med en fremvisning en aften til hverdag.

Jeg søger, indtil den rette er fundet :-)

Håbefulde hilsner
Marie

Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...
Se også: Areal Månedlig leje Salgspris
N/A 5.000 kr. Ikke til salg
9 m2 3.700 kr. Ikke til salg
Denne bolig har intet billede
Se fotos ved at klikke dig videre

Værelse i Århus C

Værelse til leje i 8000 Århus C: Lejeperiode ét til to år Værelse til leje i 8000 Århus C

N/A 2.400 kr. Ikke til salg
Denne bolig har intet billede
Se fotos ved at klikke dig videre

Værelse i Århus C

15 m2 værelse til leje i 8000 Århus C: Lejeperiode 12-24 måneder:15 m2 værelse til leje i 8000 Århus C

15 m2 5.500 kr. Ikke til salg
Denne bolig har intet billede
Se fotos ved at klikke dig videre

Værelse i Århus C

14 m2 værelse til leje i 8000 Århus C: Lejeperiode 3-12 måneder:14 m2 værelse til leje i 8000 Århus C

14 m2 4.200 kr. Ikke til salg
Værelser til leje i Århus V

Værelse i Århus V

20 m2 værelse til leje i 8210 Århus V

20 m2 4.500 kr. Ikke til salg
Denne bolig har intet billede
Se fotos ved at klikke dig videre

Værelse i Åbyhøj

10 m2 værelse til leje i 8230 Åbyhøj

10 m2 4.500 kr. Ikke til salg
14 m2 2.800 kr. Ikke til salg
N/A 3.000 kr. Ikke til salg
N/A 3.500 kr. Ikke til salg