Rapportér

Lejlighed til leje, Brabrand, Klik her for at se vejnavnEmma Gads Gade

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1279350
  • Lejlighed
  • 112 m2
  • 4
  • 10.600 Kroner
  • 31.800 Kroner
  • 10.600 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

Åbent hus søndage kl. 11.00

Beliggende i det nye Pionérhusene, som er en nyopført ejendom på kanten til Åbyhøj, kan vi nu tilbyde denne dejlige 4-værelses lejlighed.
Lejligheden er opført i flotte materialer med lækkert køkken fra HTH. Flot badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler.

Lejligheden er indrettet med entré, flot badeværelse med mørke klinker, 3 værelser, hvor der i master bed-room, er adgang til depotrum, som kan anvendes som walk-in closet.
Køkken med opvaskemaskine i åben forbindelse med stue og udgang til større altan. Der er lyse parketgulve i ask i lejligheden.

Til ejendommen hører fælles p-pladser samt aflåste cykelskure.

Området er i rivende udvikling og man er placeret tæt ved det hele, hvad end det skal være sports-aktiviteter, naturomgivelser, indkøb og kreativitet.

Da lejligheden er beliggende i en ejendom der er under opførelse, har vi desværre ikke mulighed for at fremvise netop denne bolig, men vi holder ÅBENT HUS SØNDAGE FRA 11.00, hvor man kan kigge forbi og se tegninger, priser og få et overblik over lejlighedens placering i ejendommen.
Billedet er fra en anden lejlighed med samme materialevalg.

Læs meget mere på www.pionerhusene.dk, vi har flere typer lejligheder fra 3- til 5-værelses.

Vi udlejer ikke til personer registreret i RKI.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om lejeboligen og med direkte kontaktinfo til udlejeren


Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...