Rapportér

Fritidshus til salg, Egå, Åstrup Strandvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1290967
  • Fritidshus
  • 67 m2
  • 985 m2
  • 3
  • 2.698.000 kroner
  • 135.000 Kroner
Få yderligere info om boligen!
Du skal være logget ind og evt. være GuldBruger før knappen virker. Start evt. med at oprette dig som bruger. Læs mere...

67 m2 fritidshus til salg i 8250 Egå

Når hjertevarme, hygge og en spændende tankegang omkring et hus' sjæl kombineres er resultatet her blevet et stilfuldt, charmerende hus - og et varmt hjem.

Huset kan ikke beskrives - men skal opleves. Det er relevant for mavefornemmelsen både at se boligen, grunden og også det fantastiske nærområde ved vand og by. Hop i klip-klapperne og på få minutter er du ved vandet og i naturen og kan få hovedet sat i vater.

Huset har udviklet sig igennem sin godt 60-årige historie og er tilbygget med elegante rundede karnapper, en skøn udestue og udhus/atelier er blevet opgraderet med toilet.
Altså er tale om en succesfuld knopskydning med sans for detaljen.

Velkommen indenfor i entré med plads til overtøjet og vaskesøjle. Skøn stue i åben forbindelse til køkkenet - med loft til kip, flot tilbygget udestue, hvidmalede gulve og masser af lysindfald.

Flot, nyt badeværelse med klinke i naturmarmor, unik buet væg og interiør, der matcher med husets stil. Stort værelse.

Haven er plejet på en naturlig måde og byder på masser af bevoksning med store træer, buske, bålplads, og skønne terrasser. Haven er levende - og her har gået høns, pindsvinene har gode betingelser og området som helhed har rigt dyreliv. Der er vold mod vejen, naturhæk mod naboen og denne plet på verdenskortet er en oase for den kommende ejer.

Kom på Åstrup Strandvej og oplev en spændende bolig med masser af unikke detaljer. Se, om huset kan danne rammerne for dine ferier eller være et skønt hjemsted i hverdagen!

For fremvisning kontaktes ejer, Kristiane på tlf.: 24246126.

Spørgsmål til RobinHus-Mægler Karina Høgholm kan rettes på tlf.: 25300630
.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...