Andelsboliger til salg i Risskov

Du har søgt efter Andelsboliger til salg i følgende byer: Risskov .
Specificer søgning
m2
-
m2
kr.
kr.
Vis på kort
Andelsboliger til salg i Risskov

Andelsbolig på Skejbygårdsvej, Risskov

65 m2 andelsbolig til salg i 8240 Risskov
  • 801.000 kr.
  • 65 m2
Skal du sælge en andelsbolig? Tryk her og find en køber til din andelsbolig!
Andelsboliger til salg i Risskov

Andelsbolig på Julsøvej, Risskov

88 m2 andelsbolig til salg i 8240 Risskov
  • 1.225.301 kr.
  • 88 m2
risskov

Find ledige andelsboliger til salg i Risskov. Søger du andelsbolig til salg i Risskov, får du et samlet overblik på denne liste. Klik på overskriften ud for hver bolig for at læse mere. Søger du andre typer boliger i Risskov end andelsboliger til salg, så brug søgefunktionen i venstre side. Med en bolig I Risskov er du placeret tæt på Aarhus centrum, men i rolige og naturskønne omgivelser, væk fra støj og larm. 

Risskov er en dejlig bydel og indeholder alt hvad hjertet begærer.

Risskov er en dejlig naturrig bydel i Aarhus. Som beboer eller besøgende i Risskov har du kulturbyen Aarhus lige ved hånden samtidig med, at du kan få ro til hovedet i skove og ved vandet. Et varemærke for Risskov er stranden Den Permanente og Riss Skov. Stranden har gode faciliteter i form af omklædningsrum, kiosker, toiletter og livreddere. Den tiltrækker mange mennesker fra Risskov omegnen om sommeren, og om vinteren er den kun åbent for medlemmer af vinterbaderforeningen Vikingeklubben Jomsborg.

I Riss skov er du sikret en idyllisk oplevelse, når du ser ud over Aarhus Bugt og Mols Bjerge.  Det er altså en by til glæde for både beboer i Risskov og i Aarhus.