Rapportér

Andelsbolig til salg, Hasselager, Jegstrupvej

Foto leveres af Google Streetview og kan være upræcist:
  • 1326375
  • Andelsbolig
  • 85 m2
  • 3
  • 841.796 kroner
  • 3.750 kroner
  • b

85 m2 andelsbolig til salg i 8361 Hasselager

Velholdt og billigt andelsrækkehus
Boligen er yderst velholdt – ude som inde, og fremstår i særdeles flot stand og indrettet uden spildplads. Andelsrækkehuset er på 85 m2 med et skur på 5 m2. Der er en lille forhave og baghave med terrasse og udsigt over markerne. Der er en privat parkeringsplads til boligen og stor gæsteparkeringsplads. Huset er placeret mellem to andre huse, hvorved der er en stor besparelse på varmeregningen.

Ved indgangen er der adgang til opbevaringsloft, til venstre findes der et bryggers, samt et badeværelse. Til højre er det lille værelse med et enkelt skab. Bryggers, gang og badeværelse har klinker med gulvvarme.

For enden af gangen er der en fransk dør der fører til den anden del af huset. Boligens største rum er en stor dejlig lys stue med gode indretningsmuligheder og med udgang til en vestvendt terrasse. Fra stuen er der adgang til et dejligt åbent køkken med meget skabsplads og udstyret med keramisk komfur, emhætte ovn og køleskab med fryser. Fra stuen er der også adgang til boligens andet værelse, som også har et tredobbelt skab.

Andelsboligforeningen er en skøn forening i Aarhus-forstaden Hasselager, bestående af 25 rækkehuse med et fælleshus, fælles redskabs- og cykelskur. Foreningen spreder sig over flere aldre lige fra børnefamilier til personer i den 3 alder. Alle boliger er lige store, men er forskelligt indrettet. Foreningen har en aktiv bestyrelse med en sund økonomi samt en vedligeholdelsesplan som følges, hvilket gør at boligerne og fællesarealerne altid fremstår pæne og uden mangler.

Boligerne ligger i rolige omgivelser tæt på indkøb, skoler, institutioner, idrætsforening, busser/nærbane, stor fælles legeplads og nabo til en skøn natur, med mange muligheder. Derudover er der også nem adgang til motorvejsnettet nord/syd/vest.
Link til foreningens årsregnskab, vedtægter mm. Se "Sælgers egen hjemmeside" nedenfor.

Alt i alt et attraktivt andelsrækkehus, som gerne vises frem.

Når du klikker dig videre, kommer du til en ny side med langt mere info om boligen og med direkte kontaktinfo til sælgeren eller mægleren

Denne bolig ligger i Aarhus kommune - klik her for mere info...